A

Virittäydy joulun tunnelmaan Musiikkiopiston Joulu soi -konsertissa 19.12.

17.12.2019

Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston suuri Joulu Soi -konsertti täyttää Järvenpää-talon Sibelius-salin musiikilla torstaina 19.12. klo 19. Yli sata musiikkiopiston oppilasta yhdessä opettajiensa kanssa luovat sävelillään joulun tunnelmaa ja iloa.

Konsertissa kuullaan muun muassa lapsikuoroa Kaisa Besharin johtamana, nuorten orkesteria, jota luotsaa Heikki Kulo, sekä puhallinorkesteria Rikupetteri Aaltosen johdolla. Musisoimaan saapuvat myös kitaraorkesteri, pop jazz -bändi ja Satu Kaarisola-Kulon valmentama nuorisokuoro.

Yhtyeiden ja solistien taidokkaat esitykset sisältävät sekä rakastettuja joululauluja että uudempia tuttavuuksia. Ohjelma on noin tunnin kestoinen musiikillisesti monipuolinen kokonaisuus.

- Joulu Soi -konsertti on valopilkku kaamoksen keskellä. Se virittää yleisön sopivasti joulun tunnelmaan. Syyskautemme huipentuu tähän konserttiin, jossa musiikkiopistomme laaja kattaus soi juhlavasti ja värikkäästi. Konserttiin ovat tervetulleita kaikki kaupunkilaiset!, toteaa opiston rehtori Pirre Raijas.

Yleisökin kutsutaan mukaan laulamaan joululauluja. Konserttiin on vapaa pääsy.

joulu soi

Takaisin