A

Tyylillä kesälaitumille

22.06.2017

Vuoden kesäisin juhla Mittumaari on ovella..Tyylillä duuniin -projekti vetäytyy lomille pikkuhiljaa siinä missä moni muukin. Kuluneen kevätkauden aikana on tapahtunut monenlaista. Keudan parturi-kampaaja opiskelijat tuunasivat miehille karvat kuntoon alkutalvesta ja projekti jalkautui Tuusulaan Laurean AMK opiskelijoiden voimin huhtikuussa. Toukokuussa työnhakua tehostettiin ajatuksen voimalla Sibeliuspatsaalla by Anna Puhakka piknikki hengessä.

Laurean liiketalouden opiskelijat avustivat opintoihinsa liittyen Tyylillä duuniin -konseptin tavaramerkkauksessa. Hakemuksen vääntäminen (sillä sitä se todellakin oli) vei aikansa ja käsittely kestää 2-3kk. Leikkaa ja liimaa-systeemillä täytyi tarkasti liittää tavaramerkattavat kuvat ja teksti paperiseen hakemukseen ja tulostaa logosta 10 värillistä, juuri tietyn kokoista kuvaa paperille.

Lopulta paksu nippu paperia sujahti kirjekuoreen kohti patentti- ja rekisterihallitusta. Yksi välipäätös jo tuli ja se koski puuttuvaa tietoa. Välipäätös oli muotoiltu sellaisella tekstillä, että puudeli tunsi liikahtaneensa ainakin 70 vuotta taaksepäin.."..mikäli asiaa ei korjata erikseen mainittuun päivämäärän mennessä hakemus jätetään sillensä. Hakemuksen sillensä jättäminen tarkoittaa ettei sen käsittelyä jatketa ja käsittelystä maksettavaa korvausta ei palauteta hakemuksen jättäneelle henkilölle...plaa,plaa". No, hakemukseessa pyydetty korjaus tehtii heti ja sillensä jättäminen ohitettiin tyylikkäästi. Nyt odotellaan postissa hyväksymispäätöstä.

Tyylillä duuniin -projekti sai talven aikana myös hienon rollupin, jota on jo käytetty projektin esittelytilaisuuksissa, kursseilla ja tapahtumissa.

tyylillä  ajattelun voima  Kuvassa Hraksin Alusta-hankkeen asiakkaita kuuntelemassa Ajattelun voima työnhaussa -luentoa.

 

Mutta nyt siis....Hyttysen hyrinä, ukkosen jyrinä, purojen juoksu, mataran tuoksu, matojen tonkija, onnekas onkija, mansikkamaito – kesä on aito!

(huom.allekirjoittanut ei ole itse runoillut)

 

Oikein aurinkoista Juhannusta (jossain aina paistaa) ja lempeää kesää!

 

toivoo, Tyylillä duuniin -puudeli

 

 

 

Takaisin