A

Tonttitarjouskilpailu päättynyt

03.02.2017

Tontin saajille soitetaan tontin saannista alkuviikolla

AO-tontit (erillispientalojen korttelialue)

Tontteja on yhdeksän kappaletta. Tonttien pinta-alat ovat 681 m2 - 1015 m2 ja rakennusoikeus on 200 k-m2. Asunnon saa rakentaa yhteen tai kahteen kerrokseen, kahdessa tontissa toinen kerros saa olla enintään 2/3 alakerran pinta-alasta. Vähimmäishinta tonteilla on 340 € /k-m2, jolloin tonttien minimihinnaksi tulee 68 000 €. Suurimmalla tontilla on vanha purkukuntoinen talousrakennus. Rakennuksen purku kustannuksineen jää ostajalle.

Tontit ovat kaikkien vapaasti haettavissa ilman koti- tai työpaikkaan liittyviä rajoituksia. Jos hakija on jo viimeisen kymmenen vuoden aikana saanut kaupungilta tontin, tässä haussa ei voi enää saada omakotitonttia. Kaikista tonteista voi jättää tarjouksen hakemuslomakkeella.

Kaupunki pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjoukset. Tontin saajan tulee maksaa tontin varausmaksu 1500 € viikon kuluessa siitä, kun kaupunki on ilmoittanut tontin saamisesta. Varausmaksu hyvitetään tontin hinnassa, mutta sitä ei palauteta, jos tontin saaja peruu kaupan.

Kauppahinnan lisäksi peritään tontin lohkomiskustannukset 1036 €/tontti.

Tontit ovat heti rakennettavissa ja ne on merkattu maastoon. Tontille rakennettava talo tulee rakentaa asuttavaan kuntoon kolmen vuoden kuluessa kauppakirjan allekirjoittamisesta lukien. Tonttia ei saa luovuttaa rakentamattomana kolmannelle osapuolelle.

Tarjoukset tonteista tulee jättää perjantaina 3.3.2017 kello 12:een mennessä Seutulantalon palvelupisteeseen Seutulantie 12, tai postitse: Järvenpään kaupunki, Seutulantalon palvelupiste, PL 41, 04401 Järvenpää, kuoreen tarjouksen tekijän nimi ja merkintä "Tonttitarjous".

Hakemuslomake Kähösenmäki_2017

Lisätietoja antaa

maankäyttöinsinööri Tarja Kariniemi, 040 315 2445, sekä lisätietoja voi katsoa myös verkkosivuilta alla olevista linkeistä.

Takaisin