A

Tervetuloa järvenpääläisten HSL-iltaan 25.9.!

06.09.2019

Järvenpäässä tutkitaan mahdollisuutta liittyä HSL-alueeseen. Kaupunginvaltuuston on määrä tehdä päätös asiasta syksyn aikana. Nyt järvenpääläisillä on mahdollisuus kuulla ja kysyä mahdollisen HSL-jäsenyyden vaikutuksista suoraan HSL:n ja kaupungin edustajilta.

Järvenpään valtuustoryhmien neuvottelukunta ja Järvenpään kaupungin viestintä järjestävät HSL-illan keskiviikkona 25.9.2019 klo 17.30 - 19. Tilaisuus järjestetään Järvenpää-talon Sibelius-salissa. Tilaisuuden avaa kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Eemeli Peltonen.

HSL-illassa kuullaan mahdollisen jäsenyyden vaikutuksia puntaroivan selvityksen tuloksista. Pääpaino on kuitenkin kaupunkilaisten esittämillä kysymyksillä ja niihin vastaamisella.

Paikalla asioista kertomassa ja kysymyksiin vastaamassa ovat HSL:ltä toimitusjohtaja Suvi Rihtniemi ja joukkoliikennesuunnittelija Aleksi Manninen sekä Järvenpään kaupungilta mm. kaupunginjohtaja Olli Naukkarinen, kaupunkikehitysjohtaja Olli Keto-Tokoi, vs. kaavoitusjohtaja Juhana Hiironen ja liikenneinsinööri Timi Veikkolainen.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa!

Takaisin