A

Saunakallion moduulipäiväkoti valmistuu joulukuussa 2019

10.09.2019

Saunakallion koulun ja Jampan ostarin välissä oleva uusi moduulipäiväkoti valmistuu noin puolitoista kuukautta arvioitua myöhemmin.

Saunakallion koulun ja Jampan ostarin väliin rakentuvan uuden päiväkodin perustukset ovat nyt lähempänä Jampan ostoskeskuksen seinämää kuin mitä suunnitteluvaiheessa oli tarkoitus.
Jotta alueen tulevaa maankäyttö ja erityisesti kulku päiväkodin ohitse voidaan suunnitella turvallisesti, on tulevalle tielinjaukselle varattava enemmän tilaa. Kulkureittiä ei voida linjata päiväkodin toiselta puolelta, sillä siellä vastassa ovat koulun pihamaa ja palvelutalon piha-alueet.

Ostoskeskuksen ja päiväkodin välistä kulkevaksi suunnitellun tien kautta ohjataan muun muassa huoltoliikenne päiväkodin keittiöön.

Rakennuksen perustukset siirretään

– Esitän pahoitteluni hankkeen viivästymisestä ja siitä, että asia havaittiin vasta tässä vaiheessa. Kokonaisuutena on kuitenkin parempi, että rakennuksen sijaintiin reagoidaan nyt, kun siihen vielä voidaan vaikuttaa. Toivon ja uskon, että viivästyksestä huolimatta päiväkodeista löytyy kaikille lapsille oma ryhmä ja paikka, mihin mennä aamulla, sanoo kaavoitusjohtaja Juhana Hiironen.
Asiassa edetään yhdessä Mestaritoimintojen, rakennusvalvonnan, kaavoituksen, liikenteen ja muiden osapuolten kesken. Päiväkotilapset jatkavat päiväkodin käyntiä uuden moduulipäiväkodin valmistumiseen saakka normaalisti nykyisissä tiloissa Rekikadulla, Kaarnapolulla ja Saunakallion tiloissa (esiopetus).

Uusi päiväkoti saadaan viivästyksestä huolimatta käyttöön joulukuussa 2019.

Lisätietoja:

Kaavoitusjohtaja Juhana Hiironen, puh. 040 315 2447, etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi
Varhaiskasvatusjohtaja Mikko Mäkelä, puh. 040 315 3051, etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi

Takaisin