A

Pianissimo!! - Suuri pianotapahtuma Järvenpäässä

02.11.2019

Lauantaina 9.11.2019 on mahdollisuus kokea todellinen pianomusiikkimaraton, kun Keskisen Uudenmaan ja Keravan musiikkiopistojen piano-oppilaat ja -opettajat kokoontuvat yhteiseen Pianissimo!!-tapahtumaan. Pianokatselmuksen aikana noin 70 järvenpääläistä, tuusulalaista ja keravalaista nuorta pianistia nousee lavalle Kallio-Kuninkalan Leonora-salissa, Ristinummentie 6, Järvenpää.

Konsertit seuraavat toisiaan koko lauantaipäivän ajan: klo 10 ja 11 soittavat alle 11-vuotiaat, klo 12.30 ja 13.30 soittavat 11-13-vuotiaat ja klo 15 ja 16 esiintymisvuorossa ovat 14-vuotiaat ja sitä vanhemmat pianistit. Pianomusiikintäyteisen päivän lopuksi musiikkiopistojen piano-opettajat heittäytyvät yleisön eteen ja päätöskonsertissa klo 18 on mahdollisuus kuulla hauskoja yllätysnumeroita. Konsertissa kuullaan sooloesitysten lisäksi erilaisia pianoyhtyeitä.

Pianissimo!!-tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa ja tarkoituksena on luoda pianokatselmuksesta jatkuva yhteistyön muoto lähialueen musiikkiopistojen välille. Tapahtumassa kannustetaan vertaisoppimiseen; nuoret pianistit pääsevät tutustumaan toisiinsa ja kuulemaan inspiroivia musiikkiesityksiä. Esiintyjät saavat soitostaan myös palautetta musiikkiopistojen pianonsoitonopettajilta.

Pianokatselmukseen on vapaa pääsy, ja tapahtumaa tukee Järvenpään Lionsit.

Samuel Saarikivi piano

Samuel Saarikivi, piano

Takaisin