A

Perhelä-korttelin kehittäminen – Tilannekatsaus 23.4. kello 17.00 Järvenpää-talolla

09.04.2019

Perhelä-korttelin kehittäminen – Tilannekatsaus 23.4. kello 17.00 Järvenpää-talolla

Järvenpään kaupunki ja rakennusliike YIT järjestävät yhteisen tilannekatsauksen Perhe-lä-korttelin yhteissuunnitteluvaiheesta. Tilaisuus pidetään Järvenpää-talolla 23.4. kello 17.00 alkaen, Juhani Ahon -Salissa (2. krs).

Järvenpään kaupunginhallitus valitsi tammikuun 21. päivän kokouksessaan Perhelä-hankkeen yhteissuunnitteluvaiheen kumppaniksi YIT:n. Yhteissuunnitteluvaiheen aika-na ratkotaan yhdessä hankkeen toteuttamiseen liittyviä edellytyksiä.

"Tilaisuudessa kerrotaan hankkeen etenemisestä, aikataulusta ja toteutetusta yhteissuun-nittelusta. Lisäksi YIT esittelee omaa toimintaansa ja Perhelä-hankkeen tilannetta", ker-too Järvenpään kaupungin hankekehityspäällikkö Martina Jerima.

"Perhelä-korttelin yhteissuunnittelu YIT:n kanssa on käynnistynyt hyvässä yhteistyössä. Tavoitteena on laatia markkinaehtoinen, vetovoimainen, houkutteleva ja toteutuskelpoi-nen konsepti, jossa laadukas asuminen sekä monipuoliset ja nykyaikaiset palvelut koh-taavat", kuvaa Järvenpään kaupungin kaupunkikehitysjohtaja Olli Keto-Tokoi.

Tilaisuudessa Järvenpään kaupungin edustajista paikalla ovat muun muassa kaupunki-kehitysjohtaja Olli Keto-Tokoi, elinvoimajohtaja Marko Lehenberg, hankekehityspääl-likkö Martina Jerima, kaavoitusjohtaja Sampo Perttula ja kaupungingeodeetti Juhana Hii-ronen. YIT:ltä paikalla ovat YIT:n yksikönjohtaja Sami Viitanen ja YIT:n rakennuttaja-päällikkö Mika Viitamäki sekä Aihio arkkitehtien arkkitehti Timo Meuronen.

Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Tervetuloa kuulemaan lisää!

Lisätietoja antavat:
Martina Jerima, hankekehityspäällikkö, Järvenpään kaupunki, 040 315 2282, marti-na.jerima@jarvenpaa.fi
Sami Viitanen, yksikönjohtaja, YIT, 0400 873 516, sami.viitanen@yit.fi

 

Takaisin