A

Osallistuvan budjetoinnin ideahaku

05.05.2020

Hei nuori, ope ja vanhempi!
Osallistuvan budjetoinnin ideahaku käynnistyi ja jaossa on 50 000 euroa.

Järvenpää täyttää 70 vuotta ja vuonna 2021 juhlitaan. Osallistuvassa budjetoinnissa kaupunkilaiset pääsevät päättämään kokonaisuudessaan 50 000 euron arvosta Järvenpään juhlavuoden 2021 sisällöistä. Ideoida ja äänestää saavat kaikki.
Mitä kivaa tapahtuu Järvenpäässä ensi vuonna? Mihin sinä ja kaverisi haluaisitte osallistua? Kenties voisitte rakennella ajopelejä, järkätä muotishown, pistää pystyyn katufestarit jollakin makealla esiintyjällä tai vaikkapa luoda avoimen elämysretken? Pitäisikö johonkin nuorten juttuun tai epäkohtaan kiinnittää huomiota tempauksella tai saada lasten ja nuorten ääni kuuluviin, vaikka katutaiteella? Pitäisikö tehdä jotain kivaa omilla kotikulmilla?

Ideoi ja ehdota täällä! Haku on auki nyt!

Osallistuva budjetointi on tuttu juttu järvenpääläisille lapsille ja nuorille, sillä Lasten ja Nuorten Äänessä (LNÄ) on jo vuodesta 2007 ideoitu ja äänestetty lasten ja nuorten maailmaa paremmaksi.
Nyt osallistuva budjetointi laajenee koko kaupungin jutuksi, ja voittaneet ideat toteutetaan Järvenpään 70-vuotisjuhlavuonna. Huom! - 30 prosenttia rahasta kohdistetaan nuorille tarkoitettuihin tai nuorten tekemiin toteutuksiin.
Täältä saa lisätietoja. Haku on auki elokuun loppuun, ja äänestys alkaa 17.9.
Jos ideaa olisi, mutta et tiedä kenen kanssa, tai paljonko sellainen maksaisi, ole meihin yhteydessä ja mietitään!

PS Aikuiset kanssa; tekin voitte nyt tällä kertaa osallistua. Mieluusti! Tehdään juhlavuodesta kaikkien oma.
Terkuin osbu-delegaation Pilvi, puh. 040 315 3737 ja Kristian, puh. 040 3153249

Takaisin