A

Opetusalan ammattilaiset kokoontuvat 12.11. Järvenpäähän #Uuttakoulua -konferenssiin

11.11.2019

Uutta koulua kuva

Järvenpää-talon Sibelius-sali täyttyy opetusalan ammattilaisista 12.11. #Uuttakoulua -konferenssiin. #Uutta koulua on perusopetuksen hanke, johon osallistuu 16 Uudenmaan kuntaa. Hankkeessa on mukana yhteensä 50 koulua. Järvenpäästä hankkeeseen on lähtenyt mukaan seitsemän koulua.

#Uuttakoulua-hankkeen yhtenä tavoitteena on vahvistaa avointa ja yhteisöllistä toimintakulttuuria koulujen ja vanhempien kesken. Hankkeen päätapahtumassa Järvenpäässä pohditaan, mihin suuntaan koulun kehittämistä pitäisi viedä ja johtaa, jotta se toteuttaisi tehtäväänsä parhaalla mahdollisella tavalla.

Konferenssiin tervehdyksen tuo opetusministeri Li Andersson ja puheenvuoron käyttää myös opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen.

- Minusta on erittäin ilahduttavaa, että osaamista kehitetään yhdessä alueellisesti täällä Uudellamaalla. Tämän hankkeen myötä löydämme varmasti hyviä toimintatapoja koulujen arkeen. Meillä on myös paljon opittavaa toisiltamme, kertoo #Uuttakoulua -hankkeen puheenjohtaja, Tuusulan kunnan sivistysjohtaja Virpi Lehmusvaara.

#Uuttakoulua-konferenssi järjestetään Järvenpää-talolla (Hallintokatu 4, Järvenpää) tiistaina 12.11.2019 klo 9-16. Median edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen.

Takaisin