A

Kunteko 2020: Järvenpäästä oman työn sankareina palkittiin Maarit Ojala ja Hanna Nikander

20.11.2019

Kunteko 2020 -juhlagaalassa Helsingissä palkittiin 20.11. kymmeniä kuntaorganisaatioita ja työntekijöitä hyvästä kunta-alalla tehdystä työstä. Gaalassa myönnettiin yhteensä 41 palkintoa kuntatyöpaikoille ja -työntekijöille, jotka ovat parantaneet työelämän laatua ja palveluja vaikuttavasti.

Oman työn sankarit -sarjassa palkittiin 10 kunta-alan työntekijää. Järvenpäästä tunnustuspalkinnon saivat Järvenpään Opiston koulutussuunnittelija Maarit Ojala ja museopalvelujen päällikkö Hanna Nikander. Oman työn sankarit ovat henkilöitä, jotka ovat toimineet innostavina esimerkkeinä muille ja rohkeasti uudistaneet omaa ja työyhteisönsä työtä.

Maarit Ojala on toiminut yhteiskunnallisten aineiden koulutussuunnittelijana tehden pitkäjänteistä työtä ainealueen kehittämisessä. Hän on luonut kursseihinsa kuntalaisia kiinnostavia yhteiskunnallisia ilmiöitä. Hän pitää huolen opiston näkymisestä kaupunkikuvassa ja katsoo asioita myös asiakasperspektiivistä osallistuen  opiston kursseille ja tapahtumiin.

Hanna Nikander on kehittänyt museopalveluja ja työyhteisöään, viimeisimpänä muun muassa uuden museokohteen Suvirannan käyttöönotto ja sen toiminnan suunnittelu. Hannan asenne sekä asiakkaita, oma henkilökuntaa ja sidosryhmiä kohtaan on aina positiivinen ja rakentava.

Kunteko on kunta- ja maakunta-alan työelämän kehittämisohjelma, jolla edistetään kuntatyön tuloksellisuutta ja työelämän laatua sekä tuodaan esille kehittämistyötä eri puolilta Suomea. www.kunteko.fi. 

Lue lisää www.kunteko.fi.

 

Oman työn sankarit Kunteko

Palkitut Oman työn sankarit Kuntekogaalassa 20.11. Onnea kaikille kunta-alan työn kehittäjille!
Kuva: Matti Matikainen

 

 

Takaisin