A

Järvenpään kaupunginvaltuusto valitsi puheenjohtajiston ja kaupunginhallituksen

20.05.2019

Järvenpään kaupunginvaltuusto valitsi kokouksessaan 20.5. itselleen puheenjohtajiston ajalle 1.6.2019 - 31.5.2021. Kaupunginvaltuuston puheenjohtajana jatkaa Eemeli Peltonen (SDP). Varapuheenjohtajat sen sijaan vaihtuvat. Ensimmäisenä varapuheenjohtajana tulevan kaksivuotiskauden toimii Henry Berg (Plus) ja toisena varapuheenjohtajana Tiia Lintula (Vihr.).


- Vaikka valtuustokausi onkin edennyt jo pitkälle, meillä valtuutetuilla riittää vielä paljon tehtävää jäljellä olevalle valtuustokaudelle. Uuden kaupunkistrategian laatiminen, johtopäätösten tekeminen HSL-selvityksestä ja uusi yleiskaava, vain muutamia esimerkkejä mainitakseni, ovat niitä isoja asioita, joista me tähän saliin valitut valtuutetut tulemme päättämään vaalikauden jälkipuoliskolla, Eemeli Peltonen sanoi puheessaan valinnan jälkeen.


Kaupunginvaltuusto valitsi myös kaupunginhallituksen samalle kaksivuotiskaudelle. Kaupunginhallituksen puheenjohtajana jatkaa Helinä Perttu (Kok.). Kaupunginhallituksen ensimmäisenä varapuheenjohtajana aloittaa Tomi Passi (Kesk.) ja toinen varapuheenjohtaja on Ulla-Mari Karhu (SDP).


- Ei ole sattumaa, että meillä on Järvenpää-ilmiö. Se on pitkäaikaisen yhteistyön tulosta ja meidän täytyy se osata myös hyödyntää, Helinä Perttu haastoi kiitospuheessaan.


Kaupunginhallituksen kokoonpano, suluissa henkilökohtaiset varajäsenet:


Helinä Perttu (Rita Kostama) Kok., Tomi Passi (Riikka Reina) Kesk., Ulla-Mari Karhu (Emmi Mäkinen) SDP, Jarno Hautamäki (Timo Ijäs) SDP, Willem van Schevikhoven (Tuomas Raejärvi) Kok., Pekka Heikkilä (Paavo Peltosaari) Kok., Katja Repo (Mika Gilan) Plus, Hanna Graeffe (Katri Kuusikallio) Vihr., Mikko Vesterinen (Mikko Päivinen) Vihr., Mikko Taavitsainen (Petri Perta) PS, Mimmi Launiala (Minna-Maria Solanterä) Vas.

Valtuuston puheenjohtajisto 2019-2021

Valtuuston puheenjohtajisto 2019 - 2021

hallituksen puheenjohtajisto 2019-2021

Kaupunginhallituksen puheenjohtajisto 2019 - 2021

Takaisin