A

Järvenpään kaupungin uudenvuoden ilotulitus Rantapuistossa uudenvuodenaattona klo 19 – Vuoden järvenpääläinen käynnistää ilotulituksen

20.12.2019

Järvenpään kaupunki järjestää jo perinteeksi muodostuneen uudenvuoden ilotulituksen uudenvuodenaattona 31. joulukuuta klo 19. Jean Sibeliuksen Finlandian tahdittama ilotulitus ammutaan Rantapuistosta, Tuusulanjärven rannasta.

Tapahtuman aluksi kuullaan kaupunginjohtaja Olli Naukkarisen uudenvuoden puhe sekä julkistetaan Vuoden järvenpääläinen, jonka valitsee Järvenpään Seudun Nuorkauppakamari. Palkinto myönnetään fyysiselle tai juridiselle henkilölle, joka on parantanut kuluneen vuoden aikana yhdistyksen toiminta-alueen väestön taloudellista, sosiaalista tai henkistä hyvinvointia. Vuoden järvenpääläinen pääsee käynnistämään ilotulituksen puheiden päätteeksi.

Puheet pidetään Silkkiuikku-leikkipuiston laidalle pystytettävällä lavalla, joka avautuu Ravintola Huiliin päin. Yleisöllä on tilaa ilotulituksen katselemiseen erityisesti Ravintola Huilin ympäristössä. Myös puhe ja musiikki suunnataan kuulumaan Huilin suuntaan.

Osa Rantapuistosta suljetaan yleisöltä turvallisuussyistä noin klo 14 eteenpäin. Suljettavat alueet merkitään lippusiimoin. Silkkiuikku-leikkipuiston pohjoispääty on avoinna ilotulituksen aikana, eteläpääty on suljettu. Myös senioripuisto on suljettu. Luistelukenttä on normaalisti käytettävissä myös ilotulituksen aikana. Kenttää saa käyttää ainoastaan luistelemiseen.

Yleisöä pyydetään liikkumaan tapahtuman aikana Rantapuiston alueella varsinaisia kulkuväyliä pitkin ja välttämään kulkemista Rantapuiston viereisten piha-alueiden kautta.

Tervetuloa koko perheen voimin ihastelemaan rakettien välkettä ja vastaanottamaan vuotta 2020!

Takaisin