A

Järvenpään kasvava Pajala saa uuden päivittäistavaraliikkeen

25.09.2019

Pajalan asemakaavamuutoksessa tehdään nyt tilaa uudelle päivittäistavarakaupalle. Järvenpään uudet liikkeet palvelevat laajentuvaa asiakaskuntaa.

Järvenpään asukasmäärän kasvaessa myös asiakasvirrat ovat kasvaneet tasaisesti. Tämä näkyy niin kaupungin sisäisessä kuin myös ulkopuolelta suuntautuvassa asiakasliikenteessä. Kuluttajien määrän lisääntyminen on heijastunut myös kysyntään. Samalla tarve entistä monipuolisemmalle palveluvalikoimalle on kasvanut.

– Kaupunkina haluamme tarjota kuluttajille mahdollisimman monenlaisia vaihtoehtoja. Erikoisliikkeiden lisäksi Järvenpäähän mahtuu vielä uusia päivittäistavarakauppoja. On parempi, että ihmisten palvelutarpeeseen vastataan paikallisesti ja kodin lähellä, jotta palvelut eivät keskity ainoastaan suuriin kauppakeskuksiin, kertoo Järvenpään yrityspalvelupäällikkö Susanna Aramo.

Pajalan alueelle on nyt suunniteltu kansainvälisen kauppaketjun päivittäistavarakauppaa yhteistyössä kaupungin kanssa. Tontti kaupalle on varattu Pajalantien ja Valovirrankadun kulmasta ja tontilla on parhaillaan käynnissä asemakaavamuutos.
Jos kaikki menee suunnitellusti, uusi asemakaava saa lainvoiman alkukeväästä. Tämän jälkeen päästäisiin aloittamaan rakennustyöt.

Pajalan alueen asemakaavan lähtökohtia ja luonnosaineistoa esitellään yleisötilaisuudessa Seutulantalolla (Seutulantie 12) ti 8.10.2019 klo 17–19. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita kuulemaan ja keskustelemaan!

Lue tarkemmat tiedot Pajalan alueen suunnittelusta Business Järvenpää -sivuilta: www.businessjarvenpaa.fi.

Lisätietoa:
Yrityspalvelupäällikkö Susanna Aramo, puh. 040 315 3130, etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi 

Takaisin