A

Tori ja katumyynti

JoulumarkkinatTervetuloa Järvenpään torille!

Tori on avoinna arkisin ja lauantaisin klo 7 - 15. Tori sijaitsee kävelykatu Jannen Tuusulanjärven puoleisessa päässä, osoitteessa Järnefeltinkatu 1, Prisma-keskuksen vieressä.

Järvenpään toria hoitaa Järvenpään kaupunkikeskusta – Sykettä ja Sinfoniaa ry.

Myyntipaikat torilla ja kadulla normaalina päivinä (ei tapahtumat)
Perustoripaikkojen hinnat:
2 x 2 m 10 €
3 x 3 m 15 €
4 x 4 m 20 €
Sähkömaksu 3 €
Hinnat sisältävät arvolisäveron.

Markkinat ja tapahtumat:
2 x 2 m 30 €
3 x 3 m 45 €
4 x 4 m 60 €

+ sähkömaksu 3 € / paikka

Toripaikan hintaan kuuluu myös toripöydän vuokraus. Kysy myös edullisia kuukausi- tai vuosipaikkoja! p. 040 315 2856 / kavelykatu@jarvenpaa.fi

Huom! Kunkin myyjän tulee hoitaa elintarvikkeiden ulkomyyntiä koskevat lupa-asiat Keski-Uudenmaan ympäristökeskuksen kanssa erikseen. Tarkempaa tietoa Sykettä ja Sinfoniaa ry:n sivuilta.

Lue kattava torin säännöstö ja tietopankki täältä.

Kirpputorit

Kirpputori lauantaisin klo 7 - 15
Lauantaikirppikset torilla klo 7-15. Kirppispöydän hinta on 5 €/yksi pöytä, kaksi pöytää 10 €. Paikat ilman ennakkovarausta. Tori-isäntä käy laskuttamassa myyntipaikat käteisellä. Kirpputorialue sijaitsee torin takaosassa, Subway-ravintolan edustalla.

Keskiviikon kirpputori Janne-kadulla
Kävelykadulla on keskiviikkoisin katukirppis klo 15-20 sään salliessa ainakin syyskuun puoliväliin asti. Keskiviikkoisin myyntipaikat ovat myyjille ilmaisia. Toripöytiä saa paikan päältä alkaen klo 14 (yksi per myyjä), Myyjät hakevat ja palauttavat pöydät itse. Ei ennakkoilmoittautumisia.

Toritoiminta
Järvenpään toria hoitaa yhdessä Järvenpään kaupungin kanssa Sykettä ja Sinfoniaa yhdistys. Yhdistys hoitaa torin asiakaspalvelua, tiedotusta ja tapahtumia. Järvenpään kaupunki vastaa torin puhtaanapidosta, sähköistä ja muista huoltotöistä.

Lisätietoja toripaikoista ja torin tapahtumista: