A

Vinkkejä vapaa-aikaan ja harrastamiseen

Järvenpää on siitä hieno kaupunki, että meillä on harrastusmahdollisuuksia joka lähtöön – hikiurheilusta taiteiluun ja lapasen kudonnasta kielten opiskeluun. Voit myös osallistua vapaaehtoisena eri järjestöjen tai yhteisöjen toimintaan ja olla itse aktiivisesti luomassa uutta toimintaa. Kannattaa tutustua mahdollisuuksiin ja etsiä se oma juttu!

Lukuvuoden 2020-2021 tarjonta aukeaa tutustuttavaksi 2.6.2020 osoitteessa www.opistopalvelut.fi/jarvenpaa. Vapaa-aika- ja harrastuspalveluiden esite jaetaan postin jakeluna heinä-elokuun vaihteessa. Painetun esitteen löydät elokuussa mm. uimahallista, kirjastosta, Sivistyksen- ja vapaa-ajan palvelupisteestä (Järvenpää-talo), Seutulantalolta sekä Myllytien työ- ja toimintakeskuksesta.

Järvenpään Opiston ja Järvenpään Liikuntapalveluiden kursseille ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 12.8.2020 klo 11.00 verkossa, puhelimella ja/tai paikan päällä vapaa-ajan palvelupisteessä. Vauvauinti- ja vesipeuhuryhmiin ilmoittautuminen alkaa ke 5.8. klo 11.00 (vain verkossa). Avoimen yliopiston opintoihin ilmoittautuminen alkaa to 6.8. klo 11.00.

 

Tutustu myös järvenpääläisen asukasaktivismin kirjoon Tulevaisuuden kunta -kirjassa julkaistusta artikkelista (Suomen Kuntaliitto 2017, Acta 264)


 
Vinkkejä lasten ja nuorten harrastustoimintaan sivustolta: