A

Osallistu MunJäke-sovelluksella kaupungin kehittämiseen

MunJäke on uusi testikäytössä oleva järvenpääläisten oma mobiilisovellus ja verkkopalvelu, jonka kautta kaupunkilaiset voivat osallistua vaivattomasti kaupungin kehittämiseen. MunJäken kautta saat helposti äänesi kuuluviin. Osallistu ja vaikuta silloin, kun sinulle itsellesi sopii!

Lataa ilmainen MunJäke sovellus

MunJäkessä saat halutessasi kysymyksiä ja pikakyselyitä kännykkääsi. MunJäken kautta saa myös tietoa kaupungin ajankohtaisista tapahtumista.

Voit vaikuttaa myös verkkosivuilla www.munjake.fi.

Usein kysyttyä MunJäken käytöstä

Miten löydän minua kiinnostavan kyselyn?

Kyselyjä voi olla useita samanaikaisesti, eikä kaikkiin suinkaan tarvitse vastata. Voit hakea sinua kiinnostavan kyselyn selaamalla kysymyskortteja kuin korttipakkaa, eli pyyhkäisemällä suuntaan tai toiseen. Vastauksen kirjoittamisen jälkeen painetaan kortin alaosassa olevaa vastauspainiketta.

Mitä jos en halua vastata kyselyyn ja haluan poistaa sen?

Jos et halua vastata johonkin kysymykseen, voit poistaa sen klikkaamalla kysymyskortista ruksista oikealta ylhäältä.

Miksi MunJäkessä kysytään esim. postinumeroaluetta tai ikäryhmää?

Alussa on yleisiä kysymyskortteja, kuten ikäryhmä, asuinalueen postinumero yms, jotka auttavat kyselyn teettäjiä ymmärtämään ja tulkitsemaan vastausten sisältöä paremmin, esim. miten eri ikäryhmät ovat vastanneet. Näiden tietojen pohjalta voidaan tehdä myös kohdennettuja kyselyjä esim. tietyn asuinalueen asukkaille.

Miksi vastaajan pitää rekisteröityä verkkosivuilla ennen MunJäke kyselyyn vastaamista?

Verkkosivujen kautta vastatessa tulee aina rekisteröityä ensin palveluun. Rekisteröitymistietoja käytetään vain sen tarkistamisessa, onko henkilö jo vastannut kyselyyn ja voiko kyselyn poistaa jo vastaajalta näkyvistä.

Vastaukset käsitellään aina anonyymisti.