A

Viljelypalstan vuokraaminen

 

Viljelypalstojen vuokraus

Järvenpään kaupunki on ottanut käyttöönsä sähköisen viljelypalstavarausjärjestelmän.

Viljelypalstat kaudelle 2020 on lunastettu ja vielä muutamia vapaita paikkoja löytyisi Vanhankylänniemestä. Vapaina oleviin viljelypalstoihn pääset tutustumaan tästä linkistä. kesäkukka

Tiedoksi viljelypalstojen vuokraajille

Omien vesiletkujen käyttäminen on kielletty viljelypalstoilla.

Kaikille viljelypalstoille Kyrölään, Vanhankylänniemeen, Väinön kulmaan ja Lepolaan on toimitettu hiekkaa, joka on käytettävisssä viljelypalstoilla.                                       

 

Viljelypalstojen hinnat ja säännöt

Järvenpään kaupunki vuokraa keväisin noin aarin kokoisia yksi- tai monivuotisia viljelypalstoja järvenpääläisille.  

Keväisin vuokrauksen alkamisesta tiedotetaan verkkosivuillamme.

Palstojen vuokra on 22 €/palsta/kesä, ja ne sijaitsevat:

Viljelypalstasäännöt 2020 

Huom. viljelypalstan vuokraajat 

Palstoille pääsee viljelemään sen jälkeen, kun ne on muokattu ja merkitty maastoon. Kaupunki äestää ja merkitsee palstat heti kun sääolot sallivat.

Palstoille ei saa rakentaa 0,5 m korkeampia rakennelmia. Rakennelmat on poistettava 15.10. mennessä, lukuun ottamatta monivuotisia palstoja.

Viljelypalsta-alueella ja etenkin monivuotisilla palstoilla on huomioitava alueen siisteys ja käyttötarkoitus. Palstoja ei ole tarkoitettu puutarhatyökalujen ja muun ylimääräisen tavaran ympärivuotiseen säilytykseen. 

 

Asiakaspalautetta voi tarvittaessa antaa kaupungin asiakaspalautejärjestelmään sähköpostitse asiakaspalaute@jarvenpaa.fi.

Viljelypalstojen yleiseen kunnossapitoon tai vesipisteen huoltoon liittyvissä asioissa pyydämme teitä olemaan yhteydessä Seutulantalon palvelupiste (Seutulantie 12), puh. 09 2719 2880, tekninen.palvelu@jarvenpaa.fi.

Muissa viljelypalstojen vuokraamiseen liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä  Nina Nyholm, puh. 040 315 2296, nina.nyholm@jarvenpaa.fi