A

Käytössä olevat sähköisen asioinnin neuvolapalvelut

Ajanvaraus lastenneuvolaan leikki-ikäisille

eJärvenpää-asiointipalveluiden kautta voit varata ajan terveydenhoitajalle 1-, 2-, 3-, 5- ja 6-vuotiaalle lapsellesi.  Ajan varaaminen on mahdollista, kun sinulla ja lapsellasi on sähköisen asioinnin suostumus ja sinut on merkitty  lapsen puolesta asioijaksi. Puolesta asiointi on voimassa, kunnes lapsi täyttää 18 vuotta. Sähköisen asioinnin suostumuksen voit antaa itsellesi ja lapsellesi sähköisessä asiointipalvelussa.

Ajanvaraus 4-vuotiaan laajaan tarkastukseen

eJärvenpää-asiointipalveluiden kautta voit varata ajan terveydenhoitajalle 4-vuotiaan tarkastukseen. Tarkastus on laaja, mikä tarkoittaa koko perheen hyvinvoinnin kartoittamista. Tarkastukseen sisältyy lapsen terveydenhoitajan terveystarkastus ja vanhempien haastattelu, lapsen lääkärintarkastus sekä varhaiskasvatuksessa vanhempien kanssa yhdessä täytettävä arjen taitojen sujumisen kaavake. Lapsi saa terveydenhoitajakäynnillä tehosterokotteen (jäykkäkouristus, hinkuyskä, kurkkumätä ja polio), josta hänelle on hyvä mainita etukäteen.

Käytössä olevat sähköisen asioinnin palvelut ehkäisyneuvolassa

  • Ajanvaraus terveydenhoitajalle ehkäisyvalmisteen uusinta- tai vaihtoasiassa.

  • Web-viestin lähetys terveydenhoitajalle.

  • Puhelinajan varaus, terveydenhoitajalta takaisinsoitto saman päivän aikana.

  • Lääkärikäynti 3 v. välein, ei web-ajanvarausta.

  • Gynekologisissa asioissa yhteys terveyskeskuksen avosairaanhoitoon tai yksityislääkäriin.

Ajan varaaminen edellyttää aikaisempaa hoitokontaktia ehkäisyneuvolaan. Jos sinulla ei ole ehkäisyneuvolaan asiakkuutta, ole sinne yhteydessä puhelimitse

Kirjaudu eJärvenpää-asiointipalveluun