A

Viljelypalstan vuokraaminen

Viljelypalsta

 

Tiedoksi viljelypalstojen haltijoille:

Viljelypalstojen maat on nyt muokattu ja merkattu. Viljely voi alkaa.

 Viljelypalstoja vuokrattavana

Muutamissa paikoissa on vielä viljelypalstoja vuokrattavana. Viljelystä kiinnostuneiden kannattaa tutustua vapaisiin paikkoihin tästä linkistä

 

Viljelypalstojen hinnat ja säännöt

Järvenpään kaupunki vuokraa keväisin noin aarin kokoisia yksi- tai monivuotisia viljelypalstoja järvenpääläisille.  

Keväisin vuokrauksen alkamisesta tiedotetaan paikallislehdessä ja verkkosivuillamme.

Palstojen vuokra on 20 €/palsta/kesä, ja ne sijaitsevat:

Lisäksi Väinönkulman, Vanhankylänniemen ja Lepolan alueilta on mahdollista vuokrata samaan hintaan palstoja monivuotiseen viljelyyn.

Viljelypalstasäännöt

Huom. viljelypalstan vuokraajat 

Palstoille pääsee viljelemään sen jälkeen, kun ne on muokattu ja merkitty maastoon. Kaupunki äestää ja merkitsee palstat heti kun sääolot sallivat.

Palstoille ei saa rakentaa 0,5 m korkeampia rakennelmia. Rakennelmat on poistettava 15.10. mennessä, lukuunottamatta monivuotisia palstoja.

Viljelypalsta-alueella ja etenkin monivuotisilla palstoilla on huomioitava alueen siisteys ja käyttötarkoitus. Palstoja ei ole tarkoitettu puutarhatyökalujen ja muun ylimääräisen tavaran ympärivuotiseen säilytykseen. 

 

Asiakaspalautetta voi tarvittaessa antaa kaupungin asiakaspalautejärjestelmään sähköpostitse asiakaspalaute@jarvenpaa.fi.

Järvenpään kaupungin hallinnoimat viljelypalstat ja niihin liittyvät vuokraukset hoitaa Seutulantalon palvelupiste (Seutulantie 12), puh. 09 2719 2880, tekninen.palvelu@jarvenpaa.fi.