A

Järvenpään kaupungin venepaikat

Tiedoksi venepaikan haltijoille

Tuusulanärvellä on voimassa kielto käyttää yli 5 hv perämoottoreita tai yli 5 hv moottorikäyttöisiä vesikulkuneuvoja.

Kaikki venepaikat ovat tällä hetkellä varattuja. Seuraavan kauden 2021 vapautuneet venepaikat tulevat myyntiin huhtikuun alussa. Ilmoitamme täällä tarkemman ajankohdan vuoden 2021 alussa.

Yleistä venepaikoista

Kaupungilla on käytössä sähköinen venepaikkajärjestelmä ja kauden 2020 venepaikat ovat varattuja. Seuraavan kerran vapautuneet venepaikat tulevat myytiin keväällä 2021.

Kaudelle 2020 paikkansa lunastaneille on postitettu 6.4.2020 venemerkit ja koodit portteihin. Venepaikkamerkki on ehdottomasti kiinnitettävä veneeseen ja portin koodia ei saa luovuttaa ulkopuolisten käyttöön.

Venepaikkoja Järvenpäässä on 254 ja ne sijaitsevat Tervanokassa ja Vanhankylänniemessä sijaitsevilla laitureilla. Valkamapaikkoja ei kaupungilla enää ole, vaan ne on kaikki siirretty laitureihin.

Venepaikat on tarkoitettu ainoastaan järvenpääläisille. Järvellä saa veneillä max 10 km/h.

Veneiden talvisäilytys on Vanhankylänniemessä tarkoitukseen varatulla alueella niille veneilijöille, jotka eivät pysty venettä alueelta pois kuljettamaan. Tältä alueelta veneet on siirrettävä laituripaikoille veneilykauden alussa.

Venepaikkojen hinnat ja säännöt

Venepaikkojen hinnat 2020 (sis.alv 24%)
Laituripaikka    100 euroa

Venepaikkasäännöt 2020

Huom. veneilijät / kalastajat

Uimarantojen läheisyydessä veneily ja kalastus on kielletty. Kiitos, kun huomioitte uimarantojen käyttäjät.

Voit tutustua kalastuslupa-asioihin netissä.

Asiakaspalautetta voi tarvittaessa antaa kaupungin asiakaspalautejärjestelmään sähköpostitse asiakaspalaute@jarvenpaa.fi.

 

Järvenpään kaupungin hallinnoimat venepaikat Tuusulanjärvellä ja niihin liittyvät venepaikkojen vuokraukset hoitaa Seutulantalon palvelupiste (Seutulantie 12).