A

Järvenpään kaupungin venepaikat

Kaupunki on ottanut käyttöön sähköisen venepaikkajärjestelmän.

Veneilykauden 2018 venepaikat voidaan varata uudelleen kaudelle 2019. Ohjeet paikan varaamiseen on postitettu vuoden 2018 haltijoille. Kirje sisältää varaustunnuksen, jonka avulla pääsee varaamaan saman venepaikan venekaudelle 2019

Vapautuneiden venepaikkojen sähköinen haku kaupunkilaisille alkaa 1.4.2019.

Tervanokan ja Vanhankylänniemen laitureihin asennetut portit otetaan käyttöön keväällä 2019, jolloin venepaikanhaltijoille tiedotetaan toimintamallista.

Yleistä venepaikoista

Venemerkit paikkansa lunastaneille postitetaan huhtikuun aikana. Venepaikkamerkki on ehdottomasti kiinnitettävä veneeseen.

Venepaikkoja Järvenpäässä on 254 ja ne sijaitsevat Tervanokassa ja Vanhankylänniemessä. Jäljellä on vielä muutamia valkamapaikkoja Vanhankylänniemessä, joiden siirto laituripaikoille jatkuu 2019 veneilykaudella. Siirrosta on ilmoitettu henkilökohtaisesti valkamapaikkojen haltijoille.

Venepaikat on tarkoitettu ainoastaan järvenpääläisille. Järvellä saa veneillä max 10 km/h.

Veneiden talvisäilytys on Vanhankylänniemessä tarkoitukseen varatulla alueella niille veneilijöille, jotka eivät pysty venettä alueelta pois kuljettamaan. Tältä alueelta veneet on siirrettävä laituripaikoille veneilykauden alussa.

Venepaikkojen hinnat ja säännöt

Venepaikkojen hinnat 2019 (sis.alv 24%)
Laituripaikka    95 euroa
Valkamapaikka 53 euroa

Venepaikkasäännöt

Huom. veneilijät / kalastajat

Uimarantojen läheisyydessä veneily ja kalastus on kielletty. Kiitos, kun huomioitte uimarantojen käyttäjät.

Voit tutustua kalastuslupa-asioihin netissä.

Asiakaspalautetta voi tarvittaessa antaa kaupungin asiakaspalautejärjestelmään sähköpostitse asiakaspalaute@jarvenpaa.fi.

 

Järvenpään kaupungin hallinnoimat venepaikat Tuusulanjärvellä ja niihin liittyvät venepaikkojen vuokraukset hoitaa Seutulantalon palvelupiste (Seutulantie 12).