A

Vapaa-aika- ja harrastuspalvelut

Päivitetty 8.6.

Kurssit ja yleisöluennot

Järvenpään Opiston avoimet yleisöluennot ja -tilaisuudet on peruttu kevätlukukauden ajalta. Ilmoittautumiset syksyn kursseille alkavat 12.8. ja syyslukukauden esite jaetaan koteihin heinä-elokuun vaihteessa.

Järvenpään Opiston yhteystiedot

Järvenpään Opisto

Järvenpään Opiston taiteen perusopetus (kuvataide, teatteri, käsityö) ja kansalaisopisto jatkavat etäopetusta kevätkauden loppuun. Opisto on henkilökohtaisesti yhteydessä sähköpostitse ja/tai tekstiviestillä niiden kurssien opiskelijoihin, joilla opetus jatkuu etäopetuksena. Kurssimaksupalautuksista on ohje opiston sivuilla.  Mikäli sinulla on kysyttävää kurssiasioihin liittyen, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse: vapaa-aikakeskus(at)jarvenpaa.fi tai puhelimitse p. 09 2719 2498 (ma-to klo 11–17 ja pe 9–13).

Tiedote 9.4.2020: Kurssimaksupalautukset

Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto 

Keskisen Uudenmaan musiikkiopisto jatkaa pienin poikkeuksin etäopetusta kevätlukukauden loppuun. Ryhmämuotoinen opetus, kuorot ja orkesteritoiminta on keskeytetty. Sinfoniaorkesterin, kuorojen ja suurempien kokoonpanojen harjoitukset on peruttu. Myös alle 8-vuotiaiden lasten musiikkileikkikoulun tapaamiset on peruttu.
Lisätietoa Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston sivuilla

Kaupungin elokuvakerho

Kaupungin elokuvakerhon tapaamiset on peruttu.