A

Vapaa-aika- ja harrastuspalvelut

Päivitetty 27.8.

Järvenpään Opisto

Seuraamme jatkuvasti viranomaisten antamia turvallisuussuosituksia kokoontumisten järjestämisessä. Kurssien ja luentojen ryhmäkoot ovat nyt pienempiä ja turvallisuusvälit ja hygienia on huomioitu. Mikäli Opiston lähiopetus joudutaan keskeyttämään, osa kursseista jatkuu etäopetuksena. Etäopetuksena jatkuvista kursseista on tieto kurssikohtaisesti sivuillamme https://opistopalvelut.fi/jarvenpaa/. 

Järvenpään Opisto suosittelee, että kursseille osallistuvat yli 15-vuotiaat käyttävät kasvomaskia opetus- ja odotustiloissa. Liikunnan osalta suositus on voimassa ainakin odotus- ja pukuhuonetiloissa, ja tuntien aikana pyritään pitämään riittävät turvavälit. Mikäli liikuntatunti on rauhallinen ja sen aikana pystyy hengittämään maskin kanssa, on maskin käyttö suositeltavaa.

Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto 

Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto toimii syyskaudella 2020 normaalisti ja opetusta annetaan lähiopetuksena hyvä käsihygienia ja turvallisuusohjeet huomioiden. Tapauskohtaisesti oppilaille pystytään järjestämään opetus myös etänä. Ryhmäopetus toimii lisäksi osittain monimuoto-opetuksena.

 Lisätietoa Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston sivuilla