A

Vaikuttamon uravalmennus ja ohjaus

HUOM: FOREAMMATIN MAKSUTON OSAAMISKARTOITUS Lomautetuille tarjoamme yhteistyössä Foredata Oy:n kanssa  osaamiskartoituksen. Mitä paremmin tunnet osaamisesi, sen paremmin pystyt tuomaan sen esille työelämässä. Osaamiskartoituksen tuella voit ehkä tunnistaa koulutustarpeitasi.

Tunnukset palveluun saat tilaamalla ne vaikuttamo@jarvenpaa.fi. Hyödynnä tilaisuus!

Arvoisa asiakas, palvelemme edelleen etänä, mutta mahdollista on tavata toimipisteessämme myös ajanvarauksella puh. 040 315 3151. Tulethan sovittuun tapaamiseen vain täysin terveenä!

Jos etsit tietoa tai ohjausta koulutukseen, työelämään, asumiseen tai hyvinvointiisi liittyen, paikkasi on Vaikuttamo!

Kaipaatko apua työhakemuksen päivittämiseen? Mielessä ammatinvaihto? Pohditko mihin suuntaan urapolullasi olisi hyvä lähteä? 

Vaikuttamon uravalmentajalta saat tukea työnhakuun ja työhakemusten tekemiseen. Uraohjauksessa voit saada vinkkejä uuden uran suunnitteluun erilaisten koulutusvaihtoehtojen kautta vaikka olisitkin vielä työssä tai opiskelemassa. 

Sinä vaikutat oman työ- tai opiskelupolkusi löytymiseen.  Uravalmentaja voi kertoa sinulle erilaisista vaihtoehdoista, joiden tuella voit selkeyttää esimerkiksi ammatinvalintaasi tai edistää työllistymistäsi.

Tarpeen mukaan sinua ohjataan myös muiden palvelujen piiriin, kuten  opinto-ohjaajalle, ammatinvalintapsykologille tai sosiaali- ja terveyspalveluihin.

 

Lisätietoja ja ajanvaraukset:

vaikuttamo@jarvenpaa.fi, puh. 040 315 3151

Löydät meidät myös Facebookista Vaikuttamo  Käy tykkäämässä!