A

Järvenpään kaupunki työnantajana

Järvenpää on tekijöidensä näköinen kaupunki! Järvenpään kaupungin palveluksessa on noin 2 300 kunta-alan ammattilaista. Kehitämme kaupungin työyksiköissä aktiivisesti hyvää toimintakulttuuria ja huolehdimme henkilöstön työhyvinvoinnista monin tavoin. Palkitsemme työyhteisöjä kehittämishankkeista ja tuloksellisesta työstä innovaatio- ja ideapalkinnolla sekä Sukkela-pikapalkkioin. Henkilöstön työhyvinvointiin panostamme tarjoamalla tukea liikunnan harrastamiseen sekä järjestämällä erilaisia tapahtumia ja kursseja. Järvenpään kaupunki on savuton työpaikka ja henkilöstöä kannustetaan tupakoimattomuuteen.

Järvenpää on elinvoimainen 42 600 asukkaan kulttuurikaupunki, josta on hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle. Helsinkiin junalla pääsee noin puolessa tunnissa. Järvenpään valttina on myös Tuusulanjärven kulttuurimaisemassa sijaitseva luonnonläheinen asumisympäristö.

Haluatko olla yksi tekijä joukossamme? Meillä on monipuolisia ja vaihtelevia tehtäviä, joissa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja sen kehittämiseen.

Katso täältä avoimet työpaikat!

Tutustu Järvenpään kaupungin henkilöstökertomukseen:

Katso, mitä ammattilaisemme kertovat työstään 

Rekryvideot YouTubessa