A

Työllisyysyksikön kuntouttava työtoiminta ja ryhmätyövalmennus

Kuntouttava työtoiminta on tarkoitettu työttömille työnhakijoille, joiden työttömyys on pitkittynyt tai uhkaa pitkittyä. Tarkoituksena on mm. arvioida asiakkaan kokonaisvaltainen työ- ja toimintakyky, parantaa työllistymismahdollisuuksia ja elämänhallintaa sekä selkiyttää asiakkaan jatkosuunnitelmia.

Asiakkaaksi ohjaudutaan työ- ja elinkeinotoimiston sekä sosiaalitoimiston kautta. Ennen kuntouttavan työtoiminnan aloittamista laaditaan aktivointisuunnitelma yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kuntouttavan työtoiminnan sisältö suunnitellaan asiakkaan työ- ja toimintakyvyn mukaisesti räätälöiden, työtehtävät ja -aika sekä asiakkaan elämäntilanne huomioiden.

Työllisyysyksikössä toimii kuntouttavan työtoiminnan toiminnallinen ryhmä. Ryhmään ohjaudutaan aktivointisuunnitelman perusteella kuntouttavan työvalmentajan kautta. Ryhmätoiminnan ohella kuntouttavaa työtoimintaa järjestetään myös yksilötyöpaikoissa mm. kunnan eri toimipisteissä ja säätiöissä.

Mikäli olet kiinnostunut kuntouttavasta työtoiminnasta, ota yhteys omaan sosiaalityöntekijääsi tai Te-toimiston asiantuntijaasi. Lisätietoja saat myös työllisyysyksikön kuntouttavan työtoiminnan työvalmentajalta.

Yhteystiedot: Siiri Laurila puh. 040 315 2103, sähköposti etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi.

 

Olisiko teidän yhdistyksessänne/liitossanne tai säätiössänne tarjolla työtoiminnan tehtäviä? Tiesitkö, että kuntouttavan työtoiminnan järjestämisestä voi olla mahdollista saada tukea Järvenpään kaupungilta? Lue lisää.

 

Löydät meidät myös facebookista työllisyysyksikkö/Cooperin kulma. Käy tykkäämässä!

HUOM. Tutustu nyt paikallisalueen työnhakuportaaliin ja lisää työllistymismahdollisuuksiasi http://duuniportaali.fi/#navigation