A

Työllisyyskummit esittäytyvät

Työllisyyskummi Leena Vuorialho

Liikuntaa ja laulua harrastava pedagogiikan vahva ammattilainen, Leena, on kirjoittanut urallaan myös oppikirjoja ja ollut mukana opetussuunnitelmatyössä Järvenpäässä. Leena on eläkkeellä oleva luokanopettaja ja rehtori.

Harrastuspuolellakaan hän ei ole malttanut pysyä poissa lasten ja nuorten parista, vaan on ollut mukana muun muassa Helsinki Missio työssä sekä Kasvatus tulevaisuuteen-projektissa. Kultaisella 80-luvulla liikunnallinen Leena ehti toimia Järvenpään Naisvoimistelijoiden puheenjohtajanakin.

Tällä hetkellä tämä aktiivinen ja sosiaalinen työelämän konkari on Järvenpään Eläkeläisneuvostossa senioriopettajien edustajana.

Kummina Leena tarjoaa sinulle iästä riippumatta karttakepin sijasta vinkkejä ja tukea työnhakuun, vaikka suunnitelmasi olisivatkin vielä hiukan sekaisin.

Työllisyyskummi Pekka Kärkkäinen

Maatalouslomittajasta kulttuuri- ja matkailualan yrittäjäksi. Pekka on pitkän ja monivaiheisen työuran moniottelija. Työuralla tutuksi ovat tulleet niin tarjoilijan, hotellivirkailijan kuin projektivastaavan ja myyntipäällikön työt.

Pekalle yrittäjyys on sukuvika. Hän on toiminut yrittäjänä vuodesta 1995, nykyään kulttuurituottajana ja oppaana Tuusulanjärven alueella.
Vaimonsa kanssa hän tuottaa myös historiallisia lautapelejä. Lisäksi hän ajaa tilausajoja.

Pekka harrastaa yhteiskunnallista vaikuttamista ja on Järvenpään yrittäjät ry:n varapuheenjohtaja.
Pekan mielestä nyky-yhteiskunnassa ja työelämässä tarvitaan yhä enemmän yrittäjämäistä asennetta.

Mikäli haluat löytää uudelleen draivin ja sinnikkyyden urasi suunnitteluun, Pekka on valmis tarjoamaan sparraustaan juuri sinulle.

Työllisyyskummi Pekka Raittila

Pekka on ollut mukana työllisyyskummitoiminnassa alusta lähtien.

Pekalla on kokemusta myynnin ja markkinoinnin, talous- ja yleishallinnon sekä logistiikan ja yritysjohdon tehtävistä.
Lähes koko aktiivisen työuran hän on työskennellyt kansainvälisen lääke- ja kemiankonsernin palveluksessa erilaisissa operatiivisissa, hallinnollisissa ja esimiestehtävissä.

Pekka on eläkkeellä ja haluaa tuoda pitkän työkokemuksensa tueksi työuraansa pohtiville järvenpääläisille. Pekalla on vankka näkemys siitä, miten työnhaun eri vaiheisiin tulee valmistautua ja vaikuttaa. Kymmenien rekrytointikokemusten jälkeen hän uskoo, että pystyy parhaiten auttamaan ja tukemaan sinua juuri näissä asioissa.

Kiinnostuitko varaamaan kummille tapaamisajan?

Ota yhteyttä Vaikuttamoon puh. 040 315 3151, vaikuttamo@jarvenpaa.fi.