A

Toiminnallinen ryhmä

Liikkuva ryhmä jossa tehdään kaupungin sisällä kalusteiden kuljetus- ja kaatopaikkakeikkoja myös yli kuntarajojen. huomioiden myös apuvälineiden ja sairaalasänkyjen kuljetukset.
Toimimme viitenä päivänä viikossa.

Ryhmä on tarkoitettu työttömille työnhakijoille, joiden työttömyys on pitkittynyt tai uhkaa pitkittyä. Tarkoituksena on mm. arvioida asiakkaan kokonaisvaltainen työ- ja toimintakyky, parantaa työllistymismahdollisuuksia ja elämänhallintaa sekä selkiyttää asiakkaan jatkosuunnitelmia.


Asiakkaaksi ohjaudutaan työ- ja elinkeinotoimiston sekä sosiaalitoimiston kautta. Ennen kuntouttavan työtoiminnan aloittamista laaditaan aktivointisuunnitelma yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kuntouttavan työtoiminnan sisältö suunnitellaan asiakkaan työ- ja toimintakyvyn mukaisesti räätälöiden, työtehtävät ja -aika sekä asiakkaan elämäntilanne huomioiden.

Ryhmään ohjaudutaan aktivointisuunnitelman perusteella kuntouttavan työvalmentajan kautta. Ryhmätoiminnan ohella kuntouttavaa työtoimintaa järjestetään myös yksilötyöpaikoissa mm. kunnan eri toimipisteissä ja säätiöissä.
Mikäli olet kiinnostunut kuntouttavasta työtoiminnasta, ota yhteys omaan sosiaalityöntekijääsi tai Te-toimiston asiantuntijaasi.

Lisätietoja saat myös työllisyysyksikön kuntouttavan työtoiminnan työvalmentajalta.


Yhteystiedot:

Työvalmentaja Siiri Laurila puh. 040 315 2103

Työtoiminnan ohjaaja Petri Holopainen 040 315 2039

etunimi.sukunimi@keusote.fi