A

Järvenpään Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri

Järvenpään kaupungin uusi tapahtumakalenteri löytyy osoitteesta https://tapahtumat.jarvenpaa.fi/. Kalenteri toimii koko kaupungin yhteisenä kalenterina. Uuteen kalenteriin yritykset, yhteisöt ja kaikki kaupunkilaiset voivat viedä omia julkisia tapahtumiaan.

Tilin luominen

Tapahtuman luominen kalenteriin alkaa luomalla oma tili. Kuntalaiset voivat luoda tilin omiin nimiinsä, yritysten ja yhteisöjen edustajat edustamilleen organisaatioille, kun ovat ensin luoneet oman henkilökohtaisen tilinsä.

Mene  kalenteriin ja valitse ”Luo tapahtuma”. Tällöin sinua pyydetään kirjautumaan tai luomaan tili. Luo tili. Tilin luomisen jälkeen se tulee vahvistaa sähköpostitse saapuvaa viestiä klikkaamalla. Tarkistathan myös roskapostilaatikon varmuuden vuoksi.

Yritystilin luominen

Yritykselle tai yhteisölle voi luoda tilin luotuaan itselleen ensin tilin. 

  • Kirjaudu kalenteriin.
  • Klikkaa kalenterin oikeassa yläkulmassa näkyvää kolmea viivaa ja valitse "Oma tili". Valitse tämän jälkeen välilehti "Yritystili".
  • Täytä yrityksesi perustiedot ja tallenna.
  • Valitse tallennuksen jälkeen avautuvalla sivulla kohdan "Tilaukset" alta Järvenpään kaupungin tarjoama maksuton premium-tilaus
  • HUOM! Lisää sivun oikeasta laidasta yrityksen perustietojen lisäksi "Yritykseni palvelut", "Luo uusi palvelu". Siirry palvelunkuvaukseen, täytä tarvittavat tiedot ja julkaise palvelu.
  • Vain “Palvelut” näkyvät käyttäjille. Yrityksen perustiedot eivät näy ilman, että sille on lisätty palvelu tai palveluita.
  • Mikäli yritykselläsi on useampia palveluita (esimerkiksi hotellilla kahvila, ravintola, majoituspalvelut ja baari), lisää ne omina palveluina yrityksesi perusprofiilin pysyessä samana.
  • Julkaisun jälkeen palvelut näkyvät portaalissa (kartalla ja listauksissa).
  • Vasta kun olet luonut oman tilin, yritystilin ja yritystilille palvelun tai palveluita, voit luoda yritykselle tai yhteisölle tapahtumia.
  • Voit lisätä palvelulle esimiehiä, eli ihmisiä, jotka voivat syöttää yrityksen palvelun nimissä tapahtumia lisäksesi. Valitse "Oma tili", "Yritystilini", "Julkaistut palvelut" ja paina vihreää pientä laatikkoa, jossa on kynän ja paperin kuva. Näin pääset palvelun muokkaustilaan, jossa voit lisätä esimiehiä. (Lisättävän esimiehen tulee ennen lisäystä luoda oma tilinsä.)

Omien tietojen muokkaaminen

Voit muokata omia tietojasi klikkaamalla kalenterin oikeassa yläkulmassa näkyvää kolmea viivaa. Etusivulla oikeassa yläkulmassa näkyy viivojen lisäksi ihmishahmo. Valitse kohta "Oma tili". Valitse tämän jälkeen välilehti "Profiili". Voit muokata täällä myös yritystiliä.

Tapahtuman luominen

Kun olet luonut tilin ja vahvistanut sen sähköpostiisi saapuneesta linkistä, voi aloittaa tapahtumien luomisen. Jos edustat yritystä, tarvitset oman tilin, vahvistusviestin klikkaamisen sähköpostissasi, yritystilin ja yritykselle palvelun/palveluita, ennen kuin voit syöttää tapahtumia yritykselle.

Valitse "Luo tapahtuma" ja kirjaudu sisään eteesi avautuvalta ruudulta. Tapahtumaa luodessasi sinua pyydetään valitsemaan tapahtuman järjestäjä (valitse nimesi tai yrityksesi klikkaamalla sitä ruudulla) ja tapahtuman kategoria (valitse sopiva). Tällä hetkellä voi valita yhden kategorian. Myöhemmin tulee mahdollisuus valita yhdelle tapahtumalle useampia kategorioita. Täytä myös tapahtuman nimi ja kuvaus ja muut tarvittavat tiedot. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Syötteet omille verkkosivuille

Käyttäjät voivat paitsi luoda tapahtumia kalenteriin, niin myös saada kalenterista toivomiaan tapahtumasyötteitä esimerkiksi omille verkkosivuilleen.

Syöte yritykselle, esimerkki: Valitse "Oma tili", "Yritystilini", "Yritykseni palvelut", "Julkaistut palvelut". Paina vihreää pientä laatikkoa, jossa on kynän ja paperin kuva. Näin pääset palvelun muokkaustilaan, jossa löydät sivun alalaidasta kohdan tapahtumasyötteet. Kopioi syöte verkkosivuillesi.

Lisätietoja: viestintä (at) jarvenpaa.fi