A

Pyöräilykartta

Pyöräilykartta on vuonna 2006 tehty yhteIstyössä Järvenpään, Keravan ja Tuusulan kanssa. Kartta antaa kokonaiskuvan kuntien kevyenliikenteen reiteistä.  Karttaan on pyöräilyreittien lisäksi merkitty pyöräretkeilijän, kulttuurinystävän ja ulkoilijan kannalta kiinnostavia ja hyödyllisiä käyntikohteita.

Kartan mittakaava on 1:35 000 ja se kuvaa pyöräilyreitistön vuonna 2006. Kartan toisella puolella on esitelty koko alueen pyöräilyreitit ja kääntöpuolelle on keskusta-alueiden osasuurennosten lisäksi koottu keskeisimmät pyöräilijää koskevat liikennesäännöt ja ohjeet.

Pyöräilykarttoja on jaettavana kuntalaisille maksutta kolmen kunnan toimipisteistä mm. kaupungin- ja kunnantaloilla, kirjastoissa ja liikuntapisteissä.

Alla olevista linkeistä löydät kartan A4-paperille tulostettavina osina.  Kartat ovat pdf-muotoisia ja kooltaan 600 - 2100 kt. Karttoja on mittakaavassa 1:350000 värillisenä ja mustavalkoisena sekä osa kartoista mittakaavassa 1:20000 värillisenä sekä mustavalkoisena.

Pdf-kartat antavat pyöräilijälle mahdollisuuden ottaa matkalle mukaan esimerkiksi vain muutaman tarvittavan otteen pyöräilykartasta.  Pdf-tiedostoa tulostettaessa mittakaava säilyy, jos sivua ei skaalata.

pyöräily

KARTAT

Merkintöjen selitykset, värilliset kartat

Merkintöjen selitykset, mustavalkoiset kartat

Värilliset, 1:35000

Järvenpää

Kellokoski

Tuusulanjärvi

Kerava

Jokela

Jäniksenlinna

Nuppulinna-Vanhakylä

Hyrylä-Maantiekylä

Nahkela-Siippoo-Rusutjärvi 

Mustavalkoiset, 1:35000

Järvenpää

Kellokoski

Tuusulanjärvi

Kerava

Jokela

Jäniksenlinna

Nuppulinna-Vanhakylä

Hyrylä-Maantiekylä

Nahkela-Siippoo-Rusutjärvi

Värilliset, 1:20000

Järvenpää

Kerava

Hyrylä

Mustavalkoiset, 1:20000

Järvenpää

Kerava

Hyrylä