A

Opiskelijainfo

OPISTON TYÖVUOSI
Syystyökausi: Opetus alkaa pääsääntöisesti syyskuun toisella viikolla. Liikuntakurssit alkavat elokuun puolella. Syysloma viikolla 42.
Kevättyökausi: Opetus alkaa pääsääntöisesti toisella kalenteriviikolla. Kiirastorstai-iltana ei ole opetusta. Talviloma viikolla 8. Lomien ja juhlapyhien aikana ei ole opetusta ellei erikseen ole toisin sovittu.
Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

KURSSIMAKSU
Kurssimaksu on ilmoitettu kunkin kurssin kohdalla. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Kurssimaksu määräytyy mm. kurssin pituuden, opiskelijamäärän ja materiaalikustannusten mukaan. Lasku lähetetään opiskelijan kotiosoitteeseen. Jos olet tehnyt elasku-sopimuksen Järvenpään kaupungin kanssa, lasku tulee verkkopankkiisi. Tai voit maksaa jo ilmoittautuessasi verkkopankissa. Katso muut maksuvälineet kohdasta Ilmoittautuminen -> Maksuvälineet. Kurssi alkaa, vaikka laskua ei olisi ehditty lähettää ennen kurssin alkua. Oppikirjat sekä opiskelumateriaalit ja -välineet opiskelija hankkii itse ellei toisin erikseen ilmoiteta. Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

OPISKELUOIKEUS
Opistossa voivat opiskella ensisijaisesti 16 vuotta täyttäneet henkilöt. Osa kursseista on tarkoitettu myös alle 16-vuotiaille opiskelijoille.  Alaikäisen ilmoittautuessa kysytään myös huoltajan tiedot. 

TIETOSUOJASELOSTE

/--Tietosuoja-_ja_rekisteriselosteet--/sivu.tmpl?sivu_id=8951

KURSSIN ARVIOINTI
Kursseista lähtetään automaattisesti sähköpostitse opiskelijoille arviolomake täytettäväksi kurssin päätyttyä. Koko lukuvuoden kursseista lähetetään joulukuussa. Muistathan ilmoittaa sähköpostiosoitteesi toimistoon p. 09 2719 2498.

TODISTUKSET
Jokainen säännöllisesti opintoryhmässä opiskellut voi pyynnöstä saada kuluvan vuoden opinnoistaan todistuksen, jonka hinta on 8 €. Edellisen lukuvuoden todistuksista veloitetaan tietojen keruun vaatimien työtuntien mukaan.

VAKUUTUKSET
Järvenpääläiset opiskelijat ovat tapaturmavakuutettuja. Opisto ei vastaa käytävien naulakoihin tai pukuhuoneisiin jätetyistä vaatteista eikä muista tavaroista.