A

Ohje sähköisen työpaikkahakemuksen lähettämiseen

 Hakemuksen täyttäminen ja lähettäminen

Hakemuslomakkeelle pääset tehtäväkuvauksen alareunasta "Jätä hakemus". Täytä hakemuslomake. Hakemuslomake on aina täyttämisen jälkeen esikatseltava. Esikatsele –painike on hakemuksen alareunassa. Jos hakemuksesta puuttuu jokin pakollinen tieto tai tieto on väärässä muodossa, se näkyy punaisena huomautuksena. Hakemus on täydennettävä/korjattava, jonka jälkeen hakemus on uudelleen esikatseltava. Tarkista, että olet täyttänyt kaikki pakolliset kentät (* = tähdellä merkityt).

Kun hakemuksesi tiedot ovat esikatselun jälkeen oikein, pääset lähettämään hakemuksen Lähetä-painikkeella hakemuksen alareunasta. Ennen lähettämistä voit vielä muokata hakemustasi Muokkaa-painikkeesta. Hakemuksen lähettämisen jälkeen sivulle tulee teksti "Hakemuksesi on vastaanotettu" ja "Kiitos hakemuksestasi". Jos olet täyttänyt hakemuslomakkeeseen sähköpostiosoitteesi, tulee sinulle järjestelmästä sähköpostiisi käyttäjätunnus ja salasana.

Mikäli olet itse antanut käyttäjätunnuksen ja salasanan, merkitse ne muistiin, jolloin pystyt päivittämään hakemustasi.

Hakemuksen päivittäminen

Aikaisemmin lähetetyn hakemuksen päivittämiseksi tarvitset ohjelman antaman käyttäjätunnuksen ja salasanan. Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi, saat ne hakemuksen yhteydessä jättämääsi sähköpostiosoitteeseen kirjautumisnäkymän linkin kautta.

Viran/toimen hakemusta ei voi päivittää enää hakuajan päätyttyä.

Sähköisen hakemuslomakkeen täyttämisestä voit tiedustella lisää Resinasta, puh. 040 315 2900.