A

Mielenterveys- ja päihdepalvelujen akuuttivastaanotto

Mielenterveys- ja päihdepalvelujen akuuttivastaanotto

Psykiatrisen sairaanhoitajan akuuttivastaanotto ilman ajanvarausta ma-pe kello 8.00-10.00 HUOM. MUUTTUNUT AIKA sosiaali- ja terveyskeskuksessa JUSTissa, Lääkärinkuja 1, I. krs katutaso (sisäänkäynti suoraan Akuuttiin Lääkärinkujan puolelta). Ilmoittautuminen mielenterveys- ja päihdehoidon akuutin -jonoon ITTE-ilmoittautumispisteessä, Kela-kortti mukaan.

Akuutti vastaanotolla tapahtuvaan hoitotyöhön kuuluvat mm. uuden asiakkaan alkuarviointi , palveluohjaus ja neuvonta, akuutin kriisin ensihoito sekä alkoholin ja muiden päihteiden katkaisu- ja vieroitusjaksot sekä tarvittaessa  laitosvieroitushoidon hoidontarpeen arviointi.

Mielenterveys- ja päihdepalvelujen neuvontapuhelin 040 315 2646 ma-pe klo 8.00-10.00. HUOM. MUUTTUNUT AIKA Ellei puheluusi juuri silloin vastata, jätä viesti ja yhteydenottotietosi, puhelin numero. Jos emme saa selvää viestiin jätetystä puhelin numerosta, emme voi soittaa takaisin. Muussa tapauksessa soitamme sinulle mahdollisimman pian takaisin. Neuvontapuhelimeen voit laittaa myös tekstiviestin.