A

Mielenterveys

Keski-Uudenmaan klubitalo 
Klubitalo on mielenterveyskuntoutujien ja palkatun henkilökunnan muodostama jäsenyhteisö. Klubitalon toiminta rakentuu työpainotteisen päivän ympärille.

Mielenterveyden keskusliitto ry
Mielenterveyden keskusliitto on mielenterveyskuntoutujien ja heidän läheistensä itsenäinen kansalaisjärjestö.

Tuusulan seudun Mielenterveysyhdistys TUUMI ry
TUUMI ry on perustettu v. 1991 yhdistykseksi mielenterveyspotilaille, heidän omaisilleen sekä ammattilaisille.

Omaiset mielenterveystyön tukena Uudenmaan yhdistys ry
Omaiset mielenterveystyön tukena Uudenmaan yhdistys ry. on omaisyhdistys, jonka toiminnan tarkoituksena on edistää omaisten hyvinvointia tilanteessa, kun perheessä tai lähipiirissä on mielenterveyden pulmia.

Mielenterveystalo 
Mielenterveystalon sivujen tarkoitus on auttaa mielenterveysoireista kärsiviä ja heidän omaisiaan. Sivujen avulla löydät luotettavaa tietoa mielenterveydestä, tarjolla olevista hoidoista ja alueesi palveluista. 
Palvelun tarjoaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri. 

Nuorten mielenterveystalo - Nettipalvelu mielenterveysasioihin
Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) tuottama nettipalvelun tarkoituksena on tarjota luotettavaa ja helposti ymmärrettävää tietoa nuoruusikäisten mielenterveydestä. Nettipalvelussa on ajan tasalla olevaa tietoa mielenterveysongelmista sekä alueellisista ja valtakunnallisista palveluista, jotka tarjoavat tukea ja hoitoa nuorille. 

Suomen moniääniset ry
Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ääniä kuulevien ihmisten hyvinvointia tukemalla, yhdistämällä ja aktivoimalla heitä.

Apua nopeasti
Sisältää linkkejä mm. erilaisiin verkkopalveluihin sekä auttavien puhelimien yhteystietoja.