A

Hakulomakkeet urheiluseurojen vuosiavustuksiin ja stipendeihin

Urheiluseurojen vuosiavustuslomakkeet

Toiminta- ja kohdeavustusten hakuohjeisiin muutoksia

Järvenpään kaupungin vuosittain myöntämien liikunta-, nuoriso-, kulttuuri- sekä tulevan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen (Hyte) palvelujen toiminta- ja kohdeavustusten hakuohjeita on päivitetty ja yhtenäistetty sivistys- ja vapaa-aikalautakunnan 20.12. päätöksellä. Sosiaali- ja terveyspalvelualueen toiminnan siirryttyä vuoden alusta Keski-Uudenmaan soteen, sosiaali- ja terveysalan-, eläkeläis-, sotainvalidi- ja veteraanijärjestöjen avustushakemuksista vastaa uusi Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palvelujen avainalue.

Hakemusten palautuspäivää siirretty

Avustuksia voi hakea vuosittain huhtikuun 10. päivään tai sitä edelliseen arkipäivään mennessä, siten kuin kaupungin virallisten ilmoitusten kuuluttamisessa on kulloinkin erikseen päätetty. Vuoden 2019 hakukuulutus julkaistaan maaliskuun alussa ja avustusten hakuaika päättyy keskiviikkona 10.4.2019. Avustuksia myönnetään pääsääntöisesti järvenpääläisten rekisteröityjen yhdistysten ja muiden yleishyödyllisten yhteisöjen ja työryhmien toiminnan tukemiseen.

Päivitetyt hakuohjeet ja avustushakemusten hakulinkit löytyvät www.jarvenpaa.fi > Kaupunki ja päätöksenteko > Asioi ja vaikuta > Avustukset

Lisätietoja
Liikunta-avustukset: Liikuntapalvelut p. 040 315 2062
Kulttuuriavustukset: Järvenpään kulttuuri- ja tapahtumapalvelut p. 040 315 2244
Nuorisoavustukset: Nuorisopalvelut p. 040 315 2208 / 040 315 2632
Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen: p. 040 315 2270


Urheilijoiden ja valmentajien stipendilomakkeet

Stipendien hakuaika päättyy 31.1.2019.
Lautakunta myöntää urheilijoille vuosittain harjoitusstipendejä. Niitä myönnetään ensisijaisesti urheilumenestyksen perusteella tai muutoin esimerkillisille, menestyneille ja lupaaville nuorille urheilijoille. Stipendiehdotuksia pyydetään urheiluseuroilta. Käytännössä myös yksityishenkilöt voivat hakea stipendiä. Jos asianosainen hakee stipendiä itse, perustelut pyydetään kuitenkin aina joltakin muulta taholta (seura tms.).

Esitys toimitetaan erillisellä sähköisellä hakemuksella. Palveluun sisäänkirjautuminen vaatii vahvan tunnistautumisen (pankkitunnukset, mobiilivarmenne tai sirullinen varmennekortti). Esityksen täyttäjällä tulee olla yhdistyksen nimenkirjoitusoikeus. Esitykset toimitetaan vuosittain tammikuun viimeiseen päivään mennessä. Myöhästyneitä esityksiä ei käsitellä. Esityksessä yksilöidään urheilijan tai valmentajan saavutukset edelliseltä vuodelta.

Stipendisäännöt (pdf)

Linkki sähköiseen hakemukseen

Lisätietoja palkitsemisesityksestä ja sen hakemisesta antaa liikuntapäällikkö Tony Konkola p. 040 315 2062 Järvenpään kaupunki / liikuntapalvelut, liikunta@jarvenpaa.fi