A

Hakulomakkeet urheiluseurojen vuosiavustuksiin ja stipendeihin

Urheiluseurojen vuosiavustuslomakkeet

Liikunta-avustushakemus ja hakuohjeet


Urheilijoiden ja valmentajien stipendilomakkeet

Stipendien hakuaika päättyy 31.1.2019.
Lautakunta myöntää urheilijoille vuosittain harjoitusstipendejä. Niitä myönnetään ensisijaisesti urheilumenestyksen perusteella tai muutoin esimerkillisille, menestyneille ja lupaaville nuorille urheilijoille. Stipendiehdotuksia pyydetään urheiluseuroilta. Käytännössä myös yksityishenkilöt voivat hakea stipendiä. Jos asianosainen hakee stipendiä itse, perustelut pyydetään kuitenkin aina joltakin muulta taholta (seura tms.).

Esitys toimitetaan erillisellä sähköisellä hakemuksella. Palveluun sisäänkirjautuminen vaatii vahvan tunnistautumisen (pankkitunnukset, mobiilivarmenne tai sirullinen varmennekortti). Esityksen täyttäjällä tulee olla yhdistyksen nimenkirjoitusoikeus. Esitykset toimitetaan vuosittain tammikuun viimeiseen päivään mennessä. Myöhästyneitä esityksiä ei käsitellä. Esityksessä yksilöidään urheilijan tai valmentajan saavutukset edelliseltä vuodelta.

Stipendisäännöt (pdf)

Linkki sähköiseen hakemukseen

Lisätietoja palkitsemisesityksestä ja sen hakemisesta antaa liikuntapäällikkö Tony Konkola p. 040 315 2062 Järvenpään kaupunki / liikuntapalvelut, liikunta@jarvenpaa.fi