A

Järvenpään kaupunki on siirtynyt liikuntatilojen varauksissa Timmin sähköiseen varaukseen.

Timmi on internetissä toimiva tilavarausjärjestelmä, jonka kautta voit hakea tiloja esimerkiksi liikuntaan, harrastustoimintoihin, koulutuksiin sekä erilaisiin tapahtumiin. Voit hakea käyttövuoroja joko yksittäisinä varauksina tai vakiovuoroina, yksityishenkilönä tai yrityksen, yhdistyksen tai yhteisön edustajana. Valitettavasti mobiilisti et vielä voi tehdä varauksia.

Rekisteröityneenä asiakkaana voit tehdä hakemuksia järjestelmän kautta sekä muokata omia hakemuksiasi. Näet varaustilanteen Timmissä aina reaaliaikaisena.

Voit selailla tiloja kirjautumatta sähköiseen asiointiin.

Tilojen hakeminen, peruminen ja muutosten teko varauksiin:

  • Yksittäiset tilapäisvuorot tulee hakea hyvissä ajoin, viimeistään seitsemän arkipäivää aiemmin, jotta hakemus ehditään käsittelemään ja saat varausvahvistuksen ennen varauksen ajankohtaa.
  • Varausten peruutukset tulee tehdä viimeistään seitsemän vuorokautta ennen varauksen ajankohtaa, muutoin varauksesta laskutetaan hinnaston mukainen maksu. Pääset perumaan varauksesi menemällä kalenterilehdellä varauksesi päälle ja aktivoimalla varauksen hiiren oikealla näppäimellä tai valikosta "oma asiointi".
  • Kaikki liikuntatilojen ja -paikkojen varaukset tehdään Timmin sähköisen varausjärjestelmän kautta.

Timmiin rekisteröityminen, kirjautuminen ja salasanan vaihto

Rekisteröidy Timmiin

a) yhdistyksen, yhteisön tai yrityksen edustajana. Täytä aina Y- tai rekisteritunnus. Jos kumpaakaan tunnusta ei ole, vaaditaan laskun saajan henkilötunnus.

b) yksityishenkilönä (kun olet henkilökohtaisessa vastuussa varauksesta ja laskusta).

Rekisteröityjän tulee olla täysi-ikäinen.

Jos sinulla on jo tunnukset,

Kirjaudu sisään Timmiin.

Unohditko salasanasi?

Hae uusi salasana.

Timmin asiakkaiden rekisteröintejä, tilavarauksia, muutoksia tai peruutuksia käsitellään palvelupisteen aukioloaikoina (ma-to klo 11-17 ja pe 9-13).