A

Aloita liikkuminen helposti

Tutustu helposti ja turvallisesti kuntosaliharjoitteluun tai vesijuoksuun liikuntapäivystysten avulla tai tule mukaan liikunnan starttikursseillemme. Liikunnanohjaaja päivystää myös senioripuistossa, kirjastolla ja sauvakävellen. Lue lisää digiesitteestämme s.110 www.e-julkaisu.fi/jarvenpaa/vapaa-aikapalvelut

Järvenpäässä on myös upea luonto ja monipuoliset omaehtoiset liikkumismahdollisuudet.

 

YKSILÖLLINEN LIIKUNTANEUVONTA

Tarvitsetko tukea liikunnan lisäämiseen tai elintapamuutokseen?

Halutessasi voit tulla tapaamaan liikunnanohjaajaa, ilman ajanvarausta, maksutta:

Maanantaisin klo 10-15.30 JUST, 1.krs. aula, Järvenpään uusi sosiaali- ja terveyskeskus, Lääkärinkuja 1 (tauko viikot 52-1)

Tiistaisin klo 10-14 Myllytien toimintakeskus, 1.krs. aula, Myllytie 11 (tauko viikot 52-1)

Liikuntaneuvontaa nuorille (alle 30 v.) osana Ohjaamon palveluita, torstaisin klo 15-16.30, 2.krs, Temal Nuorisokeskus (tauko 3.-31.12 ja sen jälkeen Ohjaamon liikuntaneuvonta avataan uudessa osoitteessa Mannilantie 43 to 3.1.2019)

Liikuntaneuvonnan tavoitteena on auttaa jokaista löytämään oma, mielekäs tapa liikkua, jolla voi edistää omaa terveyttään ja hyvinvointiaan. Voit halutessasi ottaa myös suoraan yhteyttä sähköpostilla liikunnanohjaajat.liikuntapalvelut (a) jarvenpaa.fi tai puhelimitse torstaisin klo 14-16 p 040 315 2542

 

Testaa tästä liikutko riittävästi.

Kuinka liikkeelle ja miksi?

Hyvä lihaskunto ja tasapaino ehkäisee tapaturmia ja liukastumisia. Katso liikuntavinkkejä täältä. 

Liikunta ja painonhallinta Pieni Päätös Päivässä painonhallintaryhmät toteutetaan Järvenpäässä liikuntapalveluiden ja terveyden edistämisen palveluiden yhteistyönä PPP -ryhmät (pdf)