A

Koululaisten iltapäivätoiminta

Perusopetuksen 1–2 luokkien sekä muiden luokkien erityisopetuksen oppilaille tarkoitettu iltapäivätoiminta.

Iltapäivätoiminnan ryhmät toimivat päivittäin alkaen klo 12.00 ja päättyen klo 16.30 (Kristillinen koulu klo 16.00/17.00). Ryhmät tarjoavat lapselle turvallisen tavan viettää aikaa koulun jälkeen. IP-ryhmissä leikitään, liikutaan, tehdään läksyjä, ulkoillaan, nautitaan välipalaa, levätään ja askarrellaan ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella ja valvonnassa. Toiminnan tavoitteena on tukea kodin ja koulun kasvatustyötä sekä edistää lasten hyvinvointia. Toimintaa koordinoi Järvenpään kaupungin perusopetuspalvelut ja sitä järjestävät Järvenpään kaupunki, Järvenpään ev.lut seurakunta ja Kristillinen koulu.

Haku lukuvuoden 2020-2021 toimintaa alkaa 27.1.2020 ja tapahtuu Wilman kautta.

Kuluvan kevään 2020 toimintaan haku vain lähiopeuksessa oleville:  Haku kevään 2020 toimintaan

 
Toimintapaikan irtisanominen ja maksuhuojennukset

Irtisanoutumiset ja maksuhuojennushakemukset toimitetaan kaupungin kirjaamoon: Järvenpään kaupunki, PL 41 (Hallintokatu 2), 04401 Järvenpää. Myös sähköpostin käyttö, lähettäjän omalla vastuulla, on mahdollista. Kirjaamon s-postiosoite on kirjaamo@jarvenpaa.fi.


Toimintapaikan irtisanomisaika
on yksi kalenterikuukausi (esim. mikäli irtisanoutuminen halutaan voimaan marraskuun alusta, tulee kirjallinen irtisanominen toimittaa kaupungin kirjaamoon syyskuun loppuun mennessä). Irtisanomistilanteessa maksusta vapauttaminen edellyttää perusteita.

Irtisanoutuminen iltapäivätoiminnasta


Toimintamaksut ja maksuhuojennukset:


Maksuhuojennuslomake

Järvenpään perusopetuksen iltapäivätoiminnan asiakasmaksut ja maksuhuojennusperiaatteet alkaen 1.8.2018

Järvenpään perusopetuksen iltapäivätoiminnan toimintamaksut ja maksuhuojennusperiaatteet alkaen 1.8.2020