A

Kaupunkikehitys

Päivitetty 8.6.

Kaupunkikehityksen palvelut (Seutulantalo)

Seutulantalon (Seutulantie 12) ovet pidetään suljettuina ja palvelut toteutetaan pääasiassa sähköisesti ja puhelimitse. Välttämättömät ja etukäteen sovitut käynnit ovat mahdollisia, palvelupisteessä on henkilökuntaa. Seutulantalon aukiololla halutaan varmistaa mm. kaavojen nähtävilläolo. Soita tällöin ovikelloa. 

Palvelun sähköpostiosoite: tekninen.palvelu@jarvenpaa.fi, puh. 09 2719 2880
Asiakaspalautteet: asiakaspalaute@jarvenpaa.fi

Rakennusvalvonta

Rakennusvalvonta ei ota toistaiseksi vastaan asiakkaita. Ensisijaisesti yhteydenotot Lupapiste.fi-palvelun kautta. Päivystävän rakennustarkastajan puhelinaika ma–pe klo 9.00–11.00 ja 12.00–15.00,
puh. 020 331 070

Lupapiste.fi-palvelu

Jätehuolto

Jätehuollon Järvenpään kaupungin alueella hoitaa Kiertokapula Oy. Kiertokapula on varautunut mahdollisiin häiriöihin kiinteistökohtaisen jätehuollon osalta. Toistaiseksi jätehuolto toimii normaalisti niin astiatyhjennysten kuin alueiden aukioloaikojen suhteen. Jätehuollon toimivuudesta tiedotetaan Kiertokapulan kotisivulla päivittäin. Kotisivuilla on myös ohjeistus asukkaille, miten sairastuneiden tulee käsitellä jätteitään.
Toimintaohjeita asukkaille koronavirustilanteessa

Järvenpään Vesi

Järvenpään Vesi ei ota vastaan asiakkaita toimistossa, koska suurimpana uhkana vesihuollon toimintavarmuudelle pidetään vesihuoltolaitosten henkilökunnan laajamittaista sairastumista. Tämänhetkisen tiedon mukaan koronaviruksen leviämistä talousveden välityksellä ei pidetä todennäköisenä, eikä viruksesta arvioida aiheutuvan erityistä riskiä jäteveden parissa työskenteleville.

Asiakkaiden tulee asioida ainoastaan:

Mahdolliset vesihuollon häiriötilanteet voit tarvittaessa tarkistaa häiriökartasta

Varallaolija: puh. 040 315 3017