A

Joukkoliikenne ja aikataulut

Linja-autoliikenne

 • Järvenpään, Mäntsälän, Pornaisten, Nurmijärven, Hyvinkään ja Tuusulan joukkoliikenteen aikataulut löytyvät Uudenmaan joukkoliikenneinfo -sivuilta.

 • Järvenpään sisäisessä liikenteessä kertamatkan hinta on 2 € ja alle 12-vuotiailta 1 €.

 

Bussit kartalla! -Reaaliaikainen seuranta

 • Klikkaamalla tästä pääset seuraamaan kaupungin sisäisten linja-autoja reaaliaikaisesti kartalla!

Palveluliikenne

 • Palveluliikenne on tarkoitettu kaikille Järvenpäässä liikkuville, mutta erityisesti ikääntyneille ja liikuntaesteisille. Palvelubussit ovat 22-paikkaisia matalalattiabusseja, joihin pääsee vaikeuksitta myös pyörätuolilla.

Matkahuolto

 • Matkahuollon aikatauluhausta voit hakea kaikki Suomen pika-, vakio- ja lähiliikenteen bussivuorojen aikataulutiedot. Järjestelmä sisältää 20.000 vuoron tiedot, joiden reitit kulkevat yli 14.000 nimetyn pysäkkialueen kautta. Voit hakea aikatauluja pysäkkien ja paikannimien perusteella. Järjestelmä näyttää myös liikennöitsijöiden vahvistamat luvatut vaihtoyhteydet.

  Matkahuollon aikatauluneuvonta: puh. 0200 4000, ma-pe 8-17.00 (1,99 € / min + pvm)

  Järvenpää Matkahuolto toimii Euroset-kirpputorin yhteydessä (Wärtsilänkatu 14)

 • Lipputuotteet ja hinnat

Junaliikenne

 • VR-hakupalvelu sisältää kaukoliikenteen, pääkaupunkiseudun lähiliikenteen ja Suomen ja Venäjän välisen liikenteen junien aikataulut. Aikataulujen lisäksi voit hakea kaukoliikenteen lippujen ja lähiliikenteen vyöhykelippujen hintoja.

Järvenpään asemakohtaiset sivut:

Järvenpään asema

Ainolan asema

Haarajoen asema

Saunakallion asema

HSL-reittiopas

 • Reittiopas on HSL:n tarjoama reittineuvontapalvelu pääkaupunkiseudun joukkoliikennettä käyttäville. Palvelun avulla voit hakea kulkuyhteyksiä antamiesi paikkojen välille pääkaupunkiseudun joukkoliikennettä käyttäen. Palvelu sisältää pääkaupunkiseudun bussit, metrot, raitiovaunut, lähijunat sekä Suomenlinnan lautat.

Koko Suomen joukkoliikenne

 • Matka.fi -palvelu on reittineuvontapalvelu Suomessa joukkoliikennettä käyttäville. Palvelun avulla voit etsiä joukkoliikenteen kulkuyhteyksiä antamiesi lähtö- ja määräpaikkojen välille. Palveluun on koottu bussien, junien ja paikallisliikenteen aikatauluja ja reittejä.

Helsinki-Vantaan lentoasema