A

Eroneuvonta

  • Eroon liittyvissä asioissa tukea ja neuvontaa lastenvalvojilta puhelinaikoina.
     
  • Eron ensiapupisteessä sosiaaliohjaaja antaa neuvontaa ja ohjausta lapsiin liittyvissä asioissa eronneille tai eroa pohtiville vanhemmille ja läheisille. Sosiaaliohjaajille voi soittaa p. 040 315 2077 tai 040 638 6747 ja tarvittaessa sopia henkilökohtaisesta tapaamisajasta. Jos et tavoita sosiaaliohjaajaa voit jättää vastaajaan viestin ja yhteystietosi.
     
  • Lastenvalvojan walk in -palvelu Perheoikeudellisessa yksikössä Järvenpäässä torstaisin klo 9-11 ja Hyvinkäällä tiistaisin klo 9-11 jonotusperiaatteella ilman ajanvarausta. Huom! Kesäsulku 24.6. - 11.8.2019. Lastenvalvojaa voi tulla tapaamaan joko yksin tai yhdessä toisen vanhemman kanssa. Asiointiaika on max 30 min, ja ajalla on myös mahdollista hoitaa lyhyet isyys- ja sopimusasiat (elatus- tai tapaamissopimuksen jatkaminen tai muuttaminen siten että vanhemmilla on selkeä yhteisymmärrys sopimussisällöstä). Mikäli ajalla halutaan tehdä lasta koskevia sopimuksia, tulee kummankin vanhemman olla paikalla, poikkeuksena tilanteet joissa vanhempien asuinpaikkojen välillä on pitkä välimatka.

  • Erosta Elossa on Miessakit ry:n valtakunnallinen palvelu, joka tukee ja opastaa miehiä ero-ongelmien käsittelyssä. Miessakit ry:n erotyöntekijöiden tapaamisajat Järvenpään toimipaikassa keväällä 2019.

  • Miessakit ry:n järjestämä miesten eroryhmästä lisätietoa myöhemmin kevään 2019 osalta.
  • Apua eroon.fi - sivustolle on kerätty tietoa ja apua eroon liittyvissä asioisssa.

 

      ERON JÄLKEINEN VANHEMMUUS_posteripohja