A

Eroneuvonta

  • Eroon liittyvissä asioissa tukea ja neuvontaa lastenvalvojilta puhelinaikoina.
     
  • Eron ensiapupiste Perheoikeudellisessa yksikössä tiistaisin klo 8-11 jonotusperiaattella ilman ajanvarausta (POIKKEUKSENA 2.10.2018, EI VASTAANOTTOA). Sosiaaliohjaaja antaa neuvontaa ja ohjausta lapsiin liittyvissä asioissa eronneille tai eroa pohtiville vanhemmille ja läheisille.
     
  • Lastenvalvojan walk in- palvelu Perheoikeudellisessa yksikössä tiistaisin klo 13-15 jonotusperiaatteella ilman ajanvarausta. Lastenvalvojaa voi tulla tapaamaan joko yksin tai yhdessä toisen vanhemman kanssa. Asiointiaika on max 30min, ja ajalla on myös mahdollista hoitaa lyhyet isyys- ja sopimusasiat (elatus- tai tapaamissopimuksen jatkaminen tai muuttaminen siten että vanhemmilla on selkeä yhteisymmärrys sopimussisällöstä). Mikäli ajalla halutaan tehdä lasta koskevia sopimuksia, tulee kummankin vanhemman olla paikalla, poikkeuksena tilanteet joissa vanhempien asuinpaikkojen välillä on pitkä välimatka.

  • Erosta Elossa on Miessakit ry:n valtakunnallinen palvelu, joka tukee ja opastaa miehiä ero-ongelmien käsittelyssä. Miessakit ry:n erotyöntekijöiden vastaanotot Järvenpään perheoikeudellisessa yksikössä syksyllä 2018.

  • Miessakit ry:n järjestämä miesten eroryhmä alkaa Järvenpään perheoikeudellisessa yksikkössä 8.10.2018. Lisätiedot ja ilmoittautuminen.

  • Apua eroon.fi - sivustolle on kerätty tietoa ja apua eroon liittyvissä asioisssa.

 

      ERON JÄLKEINEN VANHEMMUUS_posteripohja