A

Elinkeinot ja yrittäjyys

Järvenpää on merkittävä kaupallinen ja hallinnollinen keskus Keski-Uudellamaalla sekä osa Helsingin seudun metropolialueen talous- ja työssäkäyntialuetta.

Yritysten sijaintipaikaksi Järvenpää on optimaalinen. Kaupungin yritystonttien hinnat ja toimitilojen vuokrat ovat kilpailukykyisiä. Kulkuyhteydet toimivat niin pääkaupunkiseudulle kuin muuallekin Suomeen varmistaen tuotteiden, palveluiden ja työvoiman liikkuvuuden.

Järvenpää sijaitsee pääradan ja Helsinki–Lahti-oikoradan varrella, Lahden moottoritien ja Tuusulan moottoritien tuntumassa, vain 38 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Helsinki-Vantaan lentokenttä löytyy noin puolen tunnin ajomatkan päästä (23 km). 

Business Järvenpää, Elinkeinot ja Yrittäjyys on olemassa Sinua ja yritystäsi varten. Toimimme kaupungin keulakuvana yritysmarkkinoinnissa sekä pyrimme osaltamme vaikuttamaan yritysten sijoittumiseen ja menestymiseen Järvenpäässä. Katso, miten Etelä-Suomen dynaamisin kasvukeskus voi tukea yritystäsi: https://businessjarvenpaa.fi/  

Svengi still 6-2

Järvenpäässä toimii noin 3 000 yritystä, joista merkittävimpiä ovat muun muassa Valmet, Rocla, Lidl jakelukeskus, K-Citymarket, Prisma, LujaBetoni, Wursti, Helsingin Mylly, Auramo, Mestaritoiminta, Rautanainen (K-Rauta), Kuljetus ja Maanrakennus P. Salonen, Kavika, Aerial, Elopak, Tietosähkö ja Pentisol. Järvenpään elinkeinorakenne on monipuolinen ja kattaa yritystoiminnat luovista aloista metalliteollisuuteen. Palveluala on yhä kasvava elinkeinomuoto. Järvenpään eteläosaan rakentunut Lidlin uusi jakelukeskus on tuonut lähes 400 uutta työpaikkaa Järvenpäähän.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Susanna Aramo


Yrityspalvelupäällikkö Susanna Aramo

Business Järvenpää, Elinkeinot ja yrittäjyys; elinkeinon ja yrittäjyyden palveluprosessi, yritysyhteistyö, yritystonttien markkinointi ja myynti

Puhelin: 040 315 3130

Sähköposti: etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi

Marko Kauppinen

Elinvoimajohtaja Marko Lehenberg

Elinvoima -avainalueen johtaminen, Business Järvenpää

Puhelin: 040 315 3590

Sähköposti: etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi