A

Ehkäisyneuvola

Ehkäisyneuvolat Jampan ja Keskustan neuvoloissa vastaavat raskauden ehkäisyyn ja raskauden keskeytykseen liittyvissä kysymyksissä. Palveluita tarjotaan terveydenhoitajan ja lääkärin vastaanotoilla.

Ole hyvä, tulosta ja täytä esitietolomake (pdf) sekä päihdekysely (pdf) ehkäisyneuvolan ensikäyntiä varten.

Ajanvaraukset ja puhelinneuvonta terveydenhoitajien puhelintuntina arkisin klo 12.00 - 13.00.

 

Neuvola-ajan voit peruuttaa sähköpostilla osoitteessa peruutus.neuvola.jarvenpaa(a)keusote.fi HUOM! Peruutusviesteihin ei vastata. Varaa uusi aika puhelimitse tai sähköisen asiointipalvelun kautta. Sähköisesti varatut ajat voi peruttaa tai siirtää myös eJärvenpää-palvelun kautta.

 

Keskustan neuvola, JUST
    Jampan neuvola

Lääkärinkuja 1, 04410 Järvenpää.

Ovi 1A, 3 krs

 

Oksapolku 1, 04440 Järvenpää,

käynti ostarin takaosasta Saunakallion koulun puolelta

     
Maija Tikkanen  09 2719 3232   Hanna Viirre  09 2719 3337
     

Sähköinen ajanvaraus

Voit varata ehkäisyneuvolaan terveydenhoitajan kontrollikäynnin myös sähköisesti täältä. Sähköinen asiointi edellyttää aiempaa hoitokontaktia ehkäisyneuvolaan. Mikäli olet varaamassa ensimmäistä aikaa terveydenhoitajalle tai aikaa ehkäisyneuvolan lääkärille, varaa aika puhelimitse.

Papa-seulonta

Järvenpääläiset naiset saavat kutsun Papa-seulontanäytteeseen sinä vuonna, kun täyttävät 30 vuotta. Kutsu tulee jatkossa viiden vuoden välein. Toivottavaa on, että nämä ikäseula-näytteet käytetään hyväksi. Näytteitä ei oteta ehkäisyneuvolassa, vaan kutsu tulee HUS-laboratoriosta.

Mikäli asiakas on tehnyt tietojenluovutuskiellon väestörekisteriin, hän ei saa kutsua seulontaan, joten aika tulee tällöin itse varata HUS-labista.

 

Haluatko antaa palautetta neuvolapalveluista?
Kirjallisen asiakaspalautteen voitte jättää neuvoloiden auloista löytyviin asiakaspalautelaatikoihin tai verkkopalvelun kautta täältä.

 

 

 

Kasvun ja vanhemmuuden tuen palvelut, hallinto:

  • Perhekeskuspalvelujen päällikkö Minna Kairesalo 040-315 2343