A

Duuniportaali - työllistä ja työllisty!

Jotain on pakko tehdä!

ILOISIA UUTISIA  -  JOTAIN ON PAKKO TEHDÄ! DUUNIPORTAALI.FI PALVELU LAAJENTUU KESKI-UUDELLAMAALLA

Duuniportaali.fi palvelu pilotoitiin Keravalla maaliskuussa 2016.  Syyskuussa 2016 mukaan liittyivät Tuusula ja Järvenpää ja joulukuussa Hyvinkää, Nurmijärvi, Mäntsälä ja Pornainen.

Duuniportaali on alueellinen seitsemän kunnan yhteinen digitaalinen alusta, joka on maksuton apuväline työtä etsivälle ja työtä tarjoavalle. Portaalissa voi jättää sekä työnhaku- tai työpaikkailmoituksen että yrityksen osto- tai myynti-ilmoituksen.

Duuniportaalin toiminta-alueella asuu noin 230 000 henkilöä. Työllistä työvoimaa on 115 800, joista noin 9 % eli 8 739 hlöä on työttömänä (lähde: työllisyyskatsaus 09/2016). Duuniportaalin kautta yritykset ja työnhakijat voivat kartoittaa tarjontaa alueellisesti ja löytää sen oikean työpaikan tai työnhakijan läheltä - vaivattomasti ja ilman turhaa hakubyrokratiaa.

Duuniportaali sopii aktiivisesti työtä etsiville, työpaikan vaihtoa suunnitteleville, nuorille, pitkäaikaistyöttömille, osatyökykyisille, maahanmuuttajille sekä työvälineeksi niille, jotka kohtaavat työssään työnhakijoita ja työnantajia. Portaali sopii mainiosti niin rekrytoiville tai omistajanvaihdosta kiinnostuneille yrittäjille kuin yksityishenkilöille ja kotitalouksille työllistäjinä.

Duuniportaalin avulla nähdään, minkä alan osaajia alueellamme on työttöminä. 

Paikallinen näkökulma, yhdellä rekisteröitymisellä näkee jo 7 kunnan tarjonnan 

Vaivaton rekisteröityminen ei edellytä työpaikkailmoituksen tai työnhakuilmoituksen jättämistä, vaan työnantaja/työnhakija voivat kartoittaa tarjontaa alueella.

  • Portaalissa voi ilmoittaa avoimeksi työpaikan työnluonteen mukaisesti esim. tarjota työkokeilu, oppisopimus, kesätyö- tai työharjoittelupaikkaa
  • Työntekijä voi eri hakuvalinnoilla hakea työpaikkaa  ja valita esim. vain avoimia työkokeilu-, kesätyö- tai oppisopimuspaikkoja
  • Ilmoituksen voi jättää osaamisen perusteella, ei nimikkeellä
  • Työnantaja ja työnhakija saavat portaalin kautta ajantasaista tietoa työllistämisen eri tukivaihtoehdoista sekä yrittäjyydestä

Tehdään paikallinen hyvä työ yhdessä! Käy heti tutustumassa maksuttomaan ja helppoon palveluun www.duuniportaali.fi

Lisätietoja:

Järvenpään kaupunki, Työllisyyspalvelut
työllisyyskoordinaattori Marjo Kanninen, puh. 040 315 2496 etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi

Löydät meidät myös facebookista Työllisyysyksikkö/ Cooperin kulma. Käy tykkäämässä!