A

Monipuolisia asuinmahdollisuuksia

Järvenpää

Tuusulanjärven pohjoispäässä sijaitseva Järvenpää on viihtyisä ja monipuolinen asuinkaupunki. Järvenpäässä yhdistyvät urbaani syke, luonnon läheisyys ja puutarhakaupunkimainen elämä. Tuusulanjärven kulttuurimiljöö tekee Järvenpäästä uniikin kaupungin asua.

Järvenpäässä voit asua keskustassa, eri puolilla kaupunkia olevilla kerros- ja pientaloalueilla sekä maalaismiljöössä vesialueiden ja luonnon läheisyydessä. Yli 43 000 asukkaan kaupunkiin valmistuu vuosittain vaihdellen 500 - 600 uutta kotia ja asuntoa. Asuntotuotannossa huomioidaan innovatiiviset, ekotehokkaat, monipuoliset ja laadukkaat asumisratkaisut.

Järvenpään kaupalliset ja julkiset palvelut ovat monipuolisia ja lähellä asukkaita. Välimatkat kaupungin sisällä taittuva nopeasti kulkumuodosta riippumatta. Järvenpäästä on toimivat kulkuyhteydet kaikkiin Helsingin seudun kuntiin. Kaupunki sijaitsee pääradan ja Helsinki-Lahti-oikoradan varrella sekä kahden moottoritien tuntumassa. Helsinki-Vantaan lentokentälle on vain puolen tunnin ajomatka. Erinomaisesta sijainnistaan huolimatta Järvenpäässä on kuitenkin varsin edullista asua. 

Järvenpään elinvoimainen keskusta kutsuu kaupunkilaisia viihtymään ja palveluiden äärelle. Kaupungin vapaa-ajanviettomahdollisuuksien tarjonta on runsasta niin kulttuurin kuin harrasteidenkin saralla. Järvenpäässä onkin helppo asua, harrastaa, opiskella, tehdä töitä sekä toimia yrittäjänä.

Tervetuloa asumaan Järvenpäähän!

Lisätietoa antaa:
Erityisasiantuntija Mari Karsio
mari.karsio@jarvenpaa.fi
040 315 2037