A

Monipuolisia asuinmahdollisuuksia

Järvenpää

Tuusulanjärven pohjoispäässä sijaitseva Järvenpää on viihtyisä ja monipuolinen asuinkaupunki. Järvenpäässä voit asua keskustassa, eri puolilla kaupunkia olevilla kerros- ja pientaloalueilla sekä maalaismiljöössä vesialueiden ja luonnon läheisyydessä. Yli 40 000 asukkaan kaupunkiin valmistuu vuosittain vaihdellen 300 - 400 uutta kotia ja asuntoa.

Järvenpään kaupalliset ja julkiset palvelut ovat kattavat ja lähellä asukkaita. Välimatkat kaupungin sisällä taittuvatkin nopeasti kulkumuodosta riippumatta. Lisäksi Järvenpäästä on lyhyt matka ja toimivat kulkuyhteydet kaikkiin Helsingin seudun kuntiin, sillä kaupunki sijaitsee pääradan ja Helsinki-Lahti-oikoradan varrella sekä kahden moottoritien tuntumassa. Lähin lentokenttä löytyy vain noin puolen tunnin ajomatkan päästä. Erinomaisesta sijainnistaan huolimatta Järvenpäässä on kuitenkin varsin edullista asua.

Myös kaupungin vapaa-ajanvietteiden tarjonta on runsasta sekä kulttuurin että eri harrasteiden saralla. Järvenpäässä onkin helppo asua, harrastaa, opiskella, tehdä töitä sekä toimia yrittäjänä.

Tervetuloa asumaan Järvenpäähän!