A

Ammatilliset työpajat

Lounaskahvilat Cooperinkulma ja Kartanon Kahvila

tarjoavat eri-ikäisille järvenpääläisille kokemusta keittiö- ja ravintola-alan työelämästä. Toimintaan tullaan monilla erilaisilla sopimuksilla ja eri lähtökohdista.

Osa työntekijöistä on alan opiskelijoita ja osa hakee kokemusta työllistyäkseen paremmin avoimille työmarkkinoille. Työpajamuotoinen kahvila sopii myös niille, jotka ovat kuntoutumassa työelämään.

Mikäli olet järvenpääläinen ja kiinnostunut toiminnasta, ota yhteyttä ensin Vaikuttamon uravalmentajaan.

Yhteystiedot: Vaikuttamo, puh. 040 315 3151, vaikuttamo@jarvenpaa.fi

Lue lisää Cooperin kulman työpajatoiminnasta tästä (pdf). Löydät meidät nyt myös facebookista Cooperinkulma Seuraa ajankohtaisia postauksiamme tuotteista ja toiminnasta!

Lue lisää Kartanon Kahvilan työpajatoiminnasta tästä. Löydät meidät myös facebookista Kartanon kahvila. Käy tykkäämässä!

Arvoisa asiakas,  Kartanon Kahvila ja Cooperin kulman työpajatoiminta on pääasiassa suljettu edelleen. 

Aukioloajat Cooperin kulman ja Kartanon Kahvilan sivuilta. Rakentavien alojen LIITO-paja toimii pääasiassa normaalisti.

Tiedotamme palvelun muutoksista palvelupisteiden somekanavilla, verkkosivuilla ja tällä sivustolla.

Ohjausalan LIITO-paja

Ohjausalan Liito on osaamis- ja työllisyyspalveluiden ammatillista pajatoimintaa, jota toteutetaan yhdessä Seurakuntaopiston kanssa. Kasvatus- ja ohjausalasta, sekä koulunuorisotyön menetelmistä kiinnostuneet henkilöt voivat hakeutua TE-palveluiden kautta työkokeiluun, jonka päätyttyä tehdyt työtehtävät voidaan opinnollistaa.

Opiskelijat voivat myös suorittaa opintoihinsa liittyviä jaksoja. Liito-toiminta on rakentunut koulun arjessa neljän pääteeman ympärille; välituntitoiminta, koulunkäynnin ohjaus, koulupäivän jälkeiset kurssit sekä retki- ja tapahtumapäivät.

Koordinoiva ohjaaja, Outi Sallinen, puh.040 315 3321, etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi

Rakentavien alojen LIITO-paja 

Vanhakylänniemessä toimiva 16–29-vuotiaille suunnattu työpaja tarjoaa mahdollisuuden opiskeluun ja työkokeiluun sekä tehtyjen työtehtävien hyväksiluvun jatko-opintoihin Keudalla. 

Monipuoliset työtehtävät, kuten rakentaminen, pintakäsittely, sisustaminen, kiinteistönhuolto, piha- ja puutarhanhoito sekä eläintenhoito mahdollistavat myös tutkinnon osien suorittamisen vaikka et olisi vielä edes opiskelija. LIITO on yksilöllinen oppimisympäristö, jossa saat tukea elämän kaikilla eri osa-alueilla.


Oli unelmasi mikä tahansa; "Ajatus lähtee sinusta ja yhdessä saamme sen liitoon!"

Ohjaaja, Janne Nieminen, puh. 040 315 3975, etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi