A

Ajankohtaista Vapaa-aika- ja harrastuspalveluissa


Vapaa-aika- ja harrastuspalveluiden esite kausi 2020-2021
Esite on jaettu kotitalouksiin viikolla 31. Esitettä on saatavilla myös mm. Vapaa-ajan palvelupisteestä (Järvenpää-talo), kirjastosta ja uimahallilta. Ilmoittautuminen kursseille alkaa keskiviikkona 12.8. klo 11. Vauvauinti- ja vesipeuhuryhmiin ilmoittautuminen alkaa ke 5.8. klo 11. Avoimen yliopiston opintoihin ilmoittautuminen alkaa to 6.8. klo 11. Ilmoittaudu kursseille www.opistopalvelut.fi/jarvenpaa.

Esitteen pdf-versio Opinto-ohjelma_2020-2021Kiinnostaako yhdistysten toiminta?

Sähköinen yhdistysrekisteri Järvenpäässä toimivista yhdistyksistä.

Yhdistysrekisteri tarjoaa tietoa yhdistysten järjestämistä harrastamisen mahdollisuuksista sekä yhdistysten toiminnasta. Tavoitteena on, että rekisteristä löytyy mahdollisimman kattavat ja ajantasaiset tiedot Järvenpäässä toimivista yhdistyksistä ja yhteisöistä. Sivustolta löytyy myös tapahtumakalenteri, jossa yhdistykset voivat ilmoittaa tulevista tapahtumistaan. Rekisteri on tarkoitettu kuntalaisten, yhdistysten ja yritysten käyttöön.

Yhdistysrekisterin ylläpidosta vastaa Järvenpään kaupungin Sivistyksen- ja vapaa-ajanpalvelupiste,vapaa-aikakeskus(at)jarvenpaa.fi. Yhdistykset päivittävät itse rekisteriin tulevat tiedot.

Järvenpäässä toimivat yhdistykset ja yhteisöt löytyvät osoitteesta http://yhdistykset.jarvenpaa.fi/